Η ημέρα των αποφάσεων

Η ημέρα των αποφάσεων
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Ημέρα αποφάσεων, συσκέψεων και συναντήσεων είναι η σημερινή. Αρχικά υπήρχε η συνεδρίαση του έκτακτου Δ.Σ. της ΕΠΟ παρουσία του εκπροσώπου της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, όπου και αποφασίστηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας να κάνει ό,τι μπορεί για να αποφευχθεί το GRexit.

Με βασικότερο όλων τη διάθεση της ΕΠΟ να δεχθεί αλλαγές σε ό,τι αφορά τον κώδικα δεοντολογίας. Και με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο και απαραίτητο για να μην υπάρξει η απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, όπως θα κριθούν πολλά. Το γεγονός, όμως, ότι από την πλευρά του και γενικότερα της Κυβέρνησης τίθεται και θέμα για τη διαιτησία και τον αρχιδιαιτητή, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση και τη στάση του υφυπουργού να κάνει νέες παρεμβάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καταργώντας έμμεσα το αυτοδιοίκητο.

Τόσο καιρό το θέμα ήταν να γίνουν από την πλευρά της Ομοσπονδίας ορισμένες κινήσεις για να συνεχιστεί και πάλι ο θεσμός του Κυπέλλου. Τώρα, όμως, το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό. Και η πρόσφατη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΠΟ σχετικά με όσα είχε πει ο Σταύρος Κοντονής, δείχνει πολλά.

Αρχικά ήταν θέμα ασφαλείας η διακοπή της διοργάνωσης, μετά για να ξεκινήσει και πάλι να γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα και τώρα... Για να δούμε τι θα γίνει. Το σίγουρο είναι ένα: Η ΕΠΟ κάνει από την πλευρά της κινήσεις για να υπάρξει σύγκλιση απόψεων. Ο υφυπουργός τι θα κάνει;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στα χέρια του Κοντονή!

    Στα χέρια του Κοντονή!

    Μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να αποφασίσει ο υφυπουργός τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

  • Άλλα είπε, άλλα κατάλαβαν...

    Άλλα είπε, άλλα κατάλαβαν...

    Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης σχολίασε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του και άφησε αιχμές για τη στάση του Κοντονή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ