ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Να κλείσει η χρονιά με το Κύπελλο"

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Μάρκο Σίλβα έχει τεράστιο μερίδιο στη φετινή επιτυχία της ομάδας του Ολυμπιακού και την εκπληκτική σεζόν που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι". Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει τη νοοτροπία του στους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι καθ' όλη τη χρονιά έβρισκαν κίνητρα για να κυνηγούν πάντα το κάτι παραπάνω και να μην χαλαρώσουν, ακόμα και μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Το πρώτο, εξάλλου, ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην προπονητική καριέρα του 39χρονο τεχνικού και φυσικά φρόντισε να το πανηγυρίσει με την ψυχή του... Στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε, όμως, και στον επόμενο φετινό στόχο για το Θρύλο, να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας και να κάνει το νταμπλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι "Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τον τίτλο. Είμαι ευτυχισμένος για τον στόχο που πετύχαμε με τον Ολυμπιακό. Ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Είμαι περήφανος και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας και να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και τον κόσμο μας. Ναι, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν αρκεί να παίρνεις ένα πρωτάθλημα. Πρέπει και να παίζεις και καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρει καλά ματς στον κόσμο. Υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα και την προσπάθειά μας. Είναι όμως ακόμα νωρίς να μιλάμε για τη νέα χρονιά. Θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά με το Κύπελλο και να δούμε μετά την επόμενη σεζόν".

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας εξήγησε ακόμα πως "Πάντα πρέπει να βελτιώνεις πράγματα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο για τη στήριξή του και να αναφέρω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη. Ήξερα όταν ήρθα σε αυτόν το σύλλογο πως τα πράγματα ήταν πολύ απαιτητικά. Έχω ξαναπεί πως έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου. Δεν θέλουμε ακόμα να μπούμε από τώρα στα θέματα της νέας χρονιάς. Όπως είπαμε, να πάρουμε πρώτα τον άλλο φετινό τίτλο (σ.σ.: το Κύπελλο Ελλάδας) και μετά".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ