ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ραντζέλοβιτς: «Όλοι περιμένουν τον Ολυμπιακό…»

Ραντζέλοβιτς: «Όλοι περιμένουν τον Ολυμπιακό…»

Το στίγμα του για το σημερινό ματς στο Περιστέρι, δίνει ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο, για το τι έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Μαρτίνς, στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και όχι μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Νομίζω πως πραγματικά, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι! Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι! Πιστεύω, όμως, στην ομάδα μας. Έχουμε δείξει πως είμαστε μια καλή ομάδα. Νομίζω πως όλες οι ομάδες μας θέτουν δυσκολίες. Όλες οι ομάδες μας περιμένουν, απέναντί μας όλοι βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό και βγάζουν το 100%. Όμως αν εμείς είμαστε ο εαυτός μας, δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε από το πρώτο λεπτό, ή αν θα πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στη συνέχεια, αν συγκεντρωθούμε, όμως, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα προχωρήσουμε παρακάτω.

Κάναμε καλό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πήραμε τον έλεγχο, σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ. Όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Βγάλαμε μία καλή εικόνα για την ομάδα μας και δώσαμε στον προπονητή τη δυνατότητα να είναι βέβαιος ότι μπορεί να μας εμπιστεύεται όλους. Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί για την εμπιστοσύνη του.

Έχουμε αυτό το πρόγραμμα. Πολλά και δύσκολα ματς, περίπου 18, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι έτσι το πρόγραμμα. Είναι δύσκολο. Μπορεί να υπάρξει κόπωση. Είμαστε όμως έτοιμοι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάνουμε καλή δουλειά, πρέπει να κάνουμε και καλή αποκατάσταση. Να κρατήσουμε καλό ρυθμό και καλή φυσική κατάσταση, όπως έχουμε, για να συνεχίσουμε να παίρνουμε καλά αποτελέσματα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ