ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο... εφιάλτης του Πράνιτς

Ο... εφιάλτης του Πράνιτς

Άτυχη χρονιά, 100%, για τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης του ΠΑΟ διανύει μια περίοδο που τα… φεγγάρια είναι δύσκολα. Τραυματίας, χάνει τα πλέι οφ, ενώ έμεινε και εκτός αποστολής της εθνικής της χώρας του, για το EURO 2016.

Όλα πάνε, λοιπόν, στραβά και αναζήτησε μια.. διέξοδο για να διώξει τις κακές σκέψεις από το μυαλό του. Πήγε να πιει ένα ποτό, Κυριακή βράδυ, για να χαλαρώσει λίγο. Αλλά ούτε κι εκεί του πάνε καλά τα πράγματα.

Διότι στο μαγαζί που βρέθηκε, "έπεσε" πάνω στα κορίτσια του πόλο του Ολυμπιακού που πανηγύριζαν την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Με την κούπα των πρωταθλητριών... Βασανιστήριο για τον κακομοίρη τον Κροάτη...

Να έχει κάνει μια χρονιά γεμάτη από απογοήτευση, που δεν μπόρεσε να χαρεί το παραμικρό και να βλέπει μπροστά σου, φόρα-παρτίδα, σε απόσταση ελάχιστων μέτρων, ένα τρόπαιο. Το οποίο αφορά τον Ολυμπιακό. Τι άλλο να κάνει πια; Εφιάλτης του έχει γίνει στην Ελλάδα ο Θρύλος!

Το μόνο που τον... σώζει είναι ότι θα αποχωρήσει τον καλοκαίρι από τον ΠΑΟ, οπότε θα μπορέσει να ξεπεράσει το… σύνδρομο στέρησης που του προκαλεί ο Ολυμπιακός, που δεν τον αφήνει να χαρεί λιγάκι. Ρε Ντάνιελ, τι σου έμελλε να πάθεις βραδιάτικα;

 

PHOTO GALLERY

Ο... εφιάλτης του Πράνιτς
Ο... εφιάλτης του Πράνιτς
Ο... εφιάλτης του Πράνιτς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ