ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτες παντού (photos)

Πρώτες παντού (photos)

Μια ακόμα σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για το γυναικείο πόλο του Ολυμπιακού. Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη "σκούπισαν" στους τελικούς τη Βουλιαγμένη με 3-0 και το πήραν τον τίτλο αήττητες. Μεγάλη υπόθεση... Πρωτιά μέσα στην πισίνα μετά από κοπιαστική σεζόν...

Όμως, το "έθιμο" θέλει τη σεζόν να μην τελειώνει μέσα στην πισίνα. Έχει και συνέχεια... Με το καθιερωμένο γλέντι, μια βραδιά διασκέδασης για τους απόλυτους πρωταγωνιστές, εν προκειμένω πρωταγωνίστριες. Οι κοπέλες του Θρύλου μετά το πρωτάθλημα που πήραν στην πισίνα, πήραν ένα ακόμα!

Βγήκαν για να πανηγυρίσουν τον τίτλο και απέδειξαν πώς είναι πρώτες και στη διασκέδαση. Σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, το "OPUS" στη Γλυφάδα, διασκέδασαν παρέα με την κούπα. Εκεί ήταν όλες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, ο Χάρης Παυλίδης και στελέχη του συλλόγου. Με τις κοπέλες του Θρύλου, παρά την κούραση από τον τρίτο τελικό να ξεφαντώνουν.

Με το φινάλε του ματς έδειξαν κουρασμένες από τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά και στο γλέντι δεν σταμάτησαν. Χορός όλο το βράδυ, συνδυασμένος με ποτό... Επιβάλλεται να το ρίξουν λίγο έξω, μια φορά το χρόνο εξάλλου γίνεται κάτι τέτοιο. Και έκλεψαν την παράσταση, προκαλώντας τον θαυμασμό και την προσοχή των θαμώνων και για τις χορευτικές τους ικανότητες...

 

 

PHOTO GALLERY

Πρώτες παντού (photos)
Πρώτες παντού (photos)
Πρώτες παντού (photos)
Πρώτες παντού (photos)
Πρώτες παντού (photos)
Πρώτες παντού (photos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Ο... εφιάλτης του Πράνιτς

  Ο... εφιάλτης του Πράνιτς

  Χάνει τα πλέι οφ και το EURO και το έριξε έξω να "πνίξει" τον… πόνο του! Και έπεσε πάνω στα κορίτσια του Ολυμπιακού με την κούπα!

 • "Κόκκινες" βασίλισσες!

  Μέσα σε μια 2ετία τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησαν όλους τους τίτλους που μπορούσαν.

 • Αήττητες πρωταθλήτριες!

  Αήττητες πρωταθλήτριες!

  Κατέκτησαν το 7ο πρωτάθλημά τους και τρίτο συνεχόμενο. "6 στα 6" φέτος με το ΝΟΒ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ