ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ας παίρνουν ένας-ένας σειρά!

Ας παίρνουν ένας-ένας σειρά!

Ό,τι και να μας λένε, όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι έφτιαξαν ομάδες… ανταγωνιστικές, προς τον Ολυμπιακό, δεν πείθουν. Ο θρύλος έχει ξεφύγει, έχει αλλάξει επίπεδο. Και συνεχίζει να ανοίγει τη διαφορά του, από τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι δεν έχουν τίποτε άλλο να επιδείξουν, πέρα από… προπαγάνδα, σενάρια και… ανούσιες ιστορίες. Τις οποίες δεν πιστεύει και κανείς, εντέλει…

Ο Θρύλος αρχίζει την προσπάθειά του, για να κατακτήσει το 47ο πρωτάθλημα και παράλληλα να καταφέρει, στο φινάλε αυτής της αγωνιστικής περιόδου, να κάνει ακόμη ένα βήμα, προς το να… ράψει το 5ο αστέρι και να αφήσει τους άλλους να τον… ψάχνουν.

Κάτι το οποίο φιλοδοξεί να κάνει και φέτος, όπως έκανε και πέρυσι. Να αφήσει τους αντιπάλους του να τον… ψάχνουν. Στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Ο Θρύλος ενισχύθηκε, σε σχέση με πέρυσι, εμφανίζει μία ακόμη καλύτερη εικόνα, στη θεωρία και βάσει των μεταγραφικών του αποκτημάτων και πλέον ο στόχος είναι να αρχίσει ένας-ένας αντίπαλος να… παίρνει σειρά. Η αρχή γίνεται με τον Ατρόμητο, το βράδυ της Κυριακής. Και μετράμε ήδη αντίστροφα, για τη φιέστα του καλοκαιριού!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και παρότι μπαίνει και σε αυτή τη «μάχη», με απουσίες και με την ανάγκη να κάνει αλλαγές και δοκιμές, έχει όλα τα φόντα να κάνει ‘σέντρα’ στη Σούπερ Λιγκ, με το δεξί. Να πάρει το πρώτο «τρίποντο». Και εμφατικά, αν μπορεί. Να μην αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης. Να δείξει, από το πρώτο ματς κιόλας, ότι… το πρωτάθλημα έχει… ήδη κάτοχο… Για πάμε!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ