ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτσι! Τέσσερα στον Απόλλωνα, δύο ο Τικίνιο!

Έτσι! Τέσσερα στον Απόλλωνα, δύο ο Τικίνιο!

Νίκη με 4-1 ο Θρύλος, στην τρίτη αγωνιστική, επί του Απόλλωνα! Και ο Μασούρας γκολ, αλλά και ο Βρουσάι, άρχισε με δίμπαλο ο Σοάρες! Ανεβαίνει η ομάδα, δείχνει σημάδια βελτίωσης και «δεσίματος» και αφήνει υποσχέσεις! Άρχισαν οι… τεσσάρες!

Ο Θρύλος έπαιξε με 4-2-3-1 και αρκετά ανεβασμένη διάθεση. Το μαρτυρούν αυτό τα 3 γκολ που έβαλε. Και δεν είναι τυχαίο ότι η εξέδρα τραγουδούσε δυνατά το όνομα του Μαρτίνς… Ο Ολυμπιακός έβγαλε καλύτερη εικόνα σε αυτό το ματς. Πιο μεστή και ουσιαστική. Βατσλίκ στο τέρμα. Στην άμυνα, οι Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Όλεγκ. Στο κέντρο Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά και στην επίθεση οι Μασούρας, Ονιεκουρού και Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός άρχισε από νωρίς να πιέζει. Ο Μασούρας, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση, ήταν εκείνος, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9’ και έδειξε πόσο απαραίτητος είναι για τον Θρύλο. Η ομάδα του Μαρτίνς έπαιζε πολύ από τα άκρη και έδειχνε ότι έχει αρχίσει να ρολάρει. Πράγμα το οποίο είναι και το ζητούμενο, σε αυτή τη φάση.

Ο Τικίνιο ήταν εκείνος, ο οποίος μόλις 2 λεπτά, μετά την έναρξη της επανάληψης έκανε το 2-0, ενώ στο 72’ έκανε και το 3-0 με τρομερό σεντερφορίσιο γκολ! Μείωσε ο Ντάουντα σε 3-1 με κοντινό πλασέ στο 79’ αλλά ο Ολυμπιακός δεν ανησυχούσε… Έφτανε σε μία πολύ άνετη νίκη!

Οι καλύτερες φάσεις του ματς

1' Μεγάλη ευκαιρία για τον Θρύλο να ανοίξει το σκορ! Επέλαση του Μασούρα από δεξιά, σέντρα και κεφαλιά του Τικίνιο, η μπάλα λίγο άουτ!

7' Νέα ευκαιρία με Τικίνιο! Ονιεκουρού και Όλεγκ συνδυάστηκαν, σέντρα του Μολδαβού, κεφαλιά του Τικίνιο, μπλόκαρε ο Κότσαρης.

9’ 1-0 ο Θρύλος με Μασούρα! Επέλαση του Αγκιμπού από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με το δεξί! Ο Κότσαρης έδιωξε, αλλά ο Μασούρας ήρθε και πήρε το "ριμπάουντ" για να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα!

10' Νέα ευκαιρία με Ονιεκουρού! Ο Μπουχαλάκης γύρισε χαμηλά μέσα στην περιοχή, ο Ονιεκουρού έβαλε προβολή, ο Κοτσαρης σε κόρνερ!

12' Απειλεί ο Απόλλων, από κόρνερ. Ο Άλβες έβαλε μια κόντρα μέσα στην περιοχή, με τον Βατσλίκ να μαζεύει.

29' Σουτ του Ανδρούτσου, εν στάσει, μπλόκαρε ο Κότσαρης.

37' Μαρκάρισμα του Κάστρο στον Ανδρούτσο, μέσα στην περιοχή, ο Κουτσιαύτης λέει να συνεχιστεί το ματς.

47’ Γκολ για τον Θρύλο και 2-0! Το πρώτο του Τικίνιο με τη φανέλα του Θρύλου! Κόρνερ του Κούντε, κεφαλιά του Βραζιλιάνου και γκολάρα!

65' Νέα ευκαιρία για τον Τικίνιο! Πάλι με κεφαλιά! Λίγο άστοχος αυτή τη φορά!

72’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΑΡΑΑΑΑΑ! Υπέροχη ενέργεια, μέσα στην περιοχή! Έπαιξε με πλάτη τον Παμπλίδη, γύρισε και κεραυνό μέσα από την περιοχή, γράφει το 3-0!

79' Γκολ για τον Απόλλωνα, με τον Ντάουντα. Κόντρα στον Μπα, ενώ ο Βατσλίκ είχε πέσει. Το έβγαλε και έτσι, όμως, αλλά ο Ντάουντα από κοντά μείωσε.

87’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Και ο Βρουσάι σκοράρει για τον ΘΡΥΛΟ! Γύρισμα του Καρμπόβνικ, εκείνος με... πλάτη στην εστία, γύρισε και εκτέλεσε, για το 4-1!

90'+3' Διπλή ευκαιρία για τον Θρύλο με Τικίνιο και Βρουσάι, σε κόρνερ ο Κότσαρης!

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ – Κούντε, Μπουχαλάκης – Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας - Τικίνιο.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Τουτουαρίμα – Κάστρο, Σλίβκα – Τσιλούλης, Ματέι, Φαν Λα Πάρα – Ιωαννίδης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ