ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

Με μοτό "Μη Σταματάς" και ίδια τιμολογιακή πολιτική με πέρσι, παρουσιάστηκαν οι κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2016-2017.

Για την ακρίβεια, οι τιμές είναι ίδιες με την περσινή σεζόν, δηλαδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν πολύ φτηνά να "κλείνουν" θέση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η μοναδική διαφορά που υπάρχει (ελάχιστη διαφοροποίηση) αφορά την κατηγορία με το οικογενειακό πακέτο.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. "Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Είναι μαζί μας στην παρουσίαση ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο κ. Γιάννης Βρέντζος, και βεβαίως δύο Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που είναι ήδη μέρος του Θρύλου του ποδοσφαίρου και έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική μας ομάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Όπως όλοι γνωρίζετε την προηγούμενη σεζόν οι φίλαθλοί μας έσπασαν ένα μοναδικό ρεκόρ, αυτό των 21.173 εισιτηρίων διαρκείας για πρώτη φορά στην ιστορία του ασφαλέστερου, πιο σύγχρονου γηπέδου όπου και η ομάδα μας έσπασε αμέτρητα ρεκόρ. Όπως ήδη βλέπετε από τα εικαστικά της παρουσίασης το σύνθημα της καμπάνιας γι' αυτή τη σεζόν των εισιτηρίων διαρκείας είναι το «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ».

Είναι βγαλμένο από την εξέδρα μας, τους φιλάθλους μας, τους οπαδούς μας. Πριν περάσουμε σε μια πρώτη τοποθέτηση από τον κ. Βρέντζο να δούμε ένα βίντεο για τα διαρκείας της νέας σεζόν".

Μάλιστα, για 15.000 θέσεις στον Ναό οι τιμές είναι από 100 έως 170 ευρώ. Αναλυτικά τις τιμές, ανά θύρα, μπορείτε να τις δείτε στην ακριβώς από κάτω φωτογραφία.

Προτεραιότητα έχουν οι ανανεώσεις, οι οποίες αρχίζουν από την Τρίτη 7 Ιουνίου μέχρι και τις 28 του ίδιου μήνα. Από τις 30 Ιουνίου, θα έχουν δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους και οι νέοι κάτοχοι.

Επίσης, να τονιστεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ονομαστικά και για τον λόγο αυτό θα χρειάζεται ΑΜΚΑ, ΑΔΤ και ΑΦΜ.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-17, με όλα τα προνόμια, όλες τις τιμές ανά θύρα, τις περιόδους ανανεώσεων και έκδοσης νέων διαρκείας, για ενήλικες ή παιδιά, πατώντας ΕΔΩ.

 

PHOTO GALLERY

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • 8.000 διαρκείας!

    8.000 διαρκείας!

    Οι ανανεώσεις τελειώνουν στις 28/06, ενώ στις 30/06 ξεκινά η διάθεση για νέους κατόχους. Και η ζήτηση είναι τεράστια.

  • Διαρκείας και το Σάββατο

    Διαρκείας και το Σάββατο

    Κανονικά συνεχίζεται και αύριο, 11 Ιουνίου, η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων των πρωταθλητών.

  • Από Τρίτη τα νέα εισιτήρια διαρκείας!

    Από Τρίτη τα νέα εισιτήρια διαρκείας!

    Ξεκινά η διάθεσή τους από τις 10 το πρωί, με τους παλαιούς κατόχους να έχουν ως τις 28/06 χρόνο για ανανέωση. Από 30/06 οι νέοι κάτοχοι.

  • Σπουδαία κίνηση, μεγάλο το ενδιαφέρον

    Σπουδαία κίνηση, μεγάλο το ενδιαφέρον

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί και φέτος με τις ίδιες χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας και ο κόσμος ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ - Την Τρίτη ξεκινάει η διάθεσή τους...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ