ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπουδαία κίνηση, μεγάλο το ενδιαφέρον

Σπουδαία κίνηση, μεγάλο το ενδιαφέρον

Αντίστροφα μετράει ο κόσμος του Ολυμπιακού για να ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας του. Η ΠΑΕ παρουσίασε χθες τις νέες κάρτες διαρκείας, για τη σεζόν 2016-2017 με μοτό "ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ" και ήδη οι φίλαθλοι του Θρύλου έχουν ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτό που περιμένουν, πλέον, είναι να ξεκινήσει η διάθεσή τους. Αυτό θα γίνει την Τρίτη, 7 Ιουνίου, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 28 του μηνός να ανανεώσουν (στις ίδιες θέσεις) τις κάρτες διαρκείας τους.

Από τις 30 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα και οι νέοι κάτοχοι για αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Οι τιμές είναι οι ίδιες με πέρσι και είναι χαρακτηριστικό πως στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα υπάρχουν 15.000 θέσεις με τιμές από 100 έως και 170 ευρώ! Πρόκειται για άλλη μία σπουδαία κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία μέσα σε καιρούς πολύ δύσκολους, δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να αγοράσει πολύ φθηνά εισιτήριο διαρκείας και να κλείσει θέση στον Ναό.

Το ενδιαφέρον από τον κόσμο του Θρύλου είναι και φέτος πολύ μεγάλο και στην ομάδα ελπίζουν να σπάσει το περσινό θρυλικό ρεκόρ με τα 21.173 διαρκείας...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

    Με μοτό "Μη Σταματάς" και ίδια τιμολογιακή πολιτική με πέρσι, παρουσιάστηκαν οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ