ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα πράγμα έχει να κάνει τώρα

Ένα πράγμα έχει να κάνει τώρα

Ένα πράγμα έχει να κάνει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Να κόψει άμεσα τον… αέρα στους «απέναντι». Να τους δείξει ότι δεν επιτρέπει στον εαυτό του να βυθιστεί στην εσωστρέφεια, εξαιτίας ΜΙΑΣ κακής εμφάνισης και ενός κακού αποτελέσματος. Να δείξει ότι είναι έτοιμος να γυρίσει άμεσα στον δρόμο, από τον οποίο ξεστράτισε και να επανέλθει στις νίκες, με τις οποίες θέλει να συνεχίσει και να πάει μέχρι το φινάλε. Να σηκώσει τον τίτλο που του αξίζει, σε σχέση με τους αντιπάλους που έχει για αυτόν. Στους οποίους αξίζει να βλέπουν μόνο την πλάτη του…

Το ματς με τον Αστέρα είναι κοντά. Και αυτό είναι θετικό. Είναι καλό γιατί δίνει άμεσα στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να ρεφάρει την εικόνα της Ριζούπολης. Να ρεφάρει το ατυχές αποτέλεσμα, στην έδρα του Απόλλωνα. Είναι πάντα θετικό, μετά από μια «γκέλα», το να υπάρχει άμεσα ματς και να του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει την εικόνα του, νικώντας μέσα στο γήπεδό του και επανερχόμενος στην οδό των νικών.

Ο Μαρτίνς τα είπε με τους παίκτες. Καθαρά και ξάστερα. Τόνισε πως η εικόνα αυτή πρέπει άμεσα να αλλάξει και για αυτό δουλεύουν άπαντες, άμεσα. Και το θετικό, όπως αναφέραμε, είναι πως το ματς με τον Αστέρα ακολουθεί άμεσα. Το πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί σε αυτό είναι στο χέρι του. Και μόνο. Και δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά κυρίως η διάθεση, με την οποία αυτή η εξαιρετική ομάδα, θα εμφανιστεί μέσα στο γήπεδο. Γιατί κυρίως αυτό ήταν το «κρίμα» της περασμένης Τετάρτης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ