ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηλία... ρίχτο: "Αντιγράφουμε τον Ολυμπιακό", πες το μην ντρέπεσαι!

Ηλία... ρίχτο:

Βγήκε πριν λίγες ημέρες ο Ηλίας Μιχαλαριάς στην συνέντευξη του, σε ιστοσελίδα του Αλαφούζου, να πει ότι έριξε την ιδέα στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ για δημιουργία Κάρτας Φιλάθλου. Λίγες ημέρες αργότερα στην Τακτική Γενική Συνέλευση στο «Π. Γιαννακόπουλος» δήλωσε ότι «Θα έχουμε μια κάρτα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ δέκα ευρώ για Ερασιτέχνη που θα την πληρώνει κάποιος μια φορά το χρόνο».

Ακολούθησε και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως «από τη νέα χρονιά στα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, αξίας έως 700 ευρώ θα υπάρχει μια προαιρετική συμμετοχή του κόσμου της τάξης των 10 ευρώ, ενώ στα εισιτήρια άνω των 700 ευρώ η συμμετοχή θα είναι στα 25 ευρώ, με τα έσοδα από αυτό το ποσό να δίνονται στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Όποιο ποσό συγκεντρωθεί από την ενέργεια αυτή, άλλο τόσο θα δοθεί από την ΚΑΕ στον Όμιλο ως επιπλέον χορηγία».

Μέχρι να ανακοινωθεί και η ανάλογη συμφωνία με την ΠΑΕ, εμείς προτρέπουμε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να βγει και να το δηλώσει ανοιχτά! Βγες ρε Ηλία και πες ότι «Αντιγράφουμε τον Ολυμπιακό», πες το όμως μην ντρέπεσαι!

Επίσης Ηλία, μπορείς να απευθυνθείς στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για να πάρεις ορισμένες ακόμα χρήσιμες πληροφορίες στην προσπάθεια της πλήρους και πιστής αντιγραφής που θες να εφαρμόσεις

Σου παραθέτουμε στοιχεία επικοινωνίας! Κάνε τα κουμάντα σου!

«Τα γραφεία του Ολυμπιακού ΣΦΠ βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στην Καστέλα, Πειραιά, και η λειτουργία τους 10.00 – 18.00 τις καθημερινές.

Τ: +30 210 4190 902-4

F: +30 210 4111 692

E: erasitechnis@olympiacos.org».

Μπορείς επίσης να καλέσεις και στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική Στοά στο Καραϊσκάκη (πάρε τον ηλεκτρικό, κατέβα στο Φάληρο και ρώτα εκεί θα σου πουν που ακριβώς βρίσκεται)

«Τα στοιχεία επικοινωνίας του τμήματος Μελών στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι:

Τ: +30 210 4800 950, +30 210 4800 928

F: +30 210 4800 947

E: members@olympiacos.org»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ