ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντιγράψτε ελεύθερα!

Αντιγράψτε ελεύθερα!

Μετά την Κάρτα Μέλους και την κακή αντιγραφή που προσπάθησε να εφαρμόσει ο Παναθηναϊκός  χρόνια μετά μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας οι πράσινοι αντιγράφουν τώρα και την Κάρτα Φιλάθλου.

Διαβάζοντας το δεύτερο σκέλος της συνέντευξης του Ηλία Μιχαλαριά σε ένα από τα σάιτ του Αλαφούζου, πληροφορηθήκαμε ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού  έχει κάνει πρόταση στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ για να «μπει μια κάρτα 10 ευρώ, που μόνο με αυτή θα μπορείς να παίρνεις εισιτήριο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και αυτά τα 10 ευρώ να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη».

Απαντώντας λοιπόν σε ερώτηση για τις κινήσεις που έχουν γίνει για αυξημένα έσοδα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. είπε αναλυτικά:

«Συνεχώς κάνουμε κινήσεις και προσπαθούμε για αύξηση εσόδων. Σιγά, σιγά τα καταφέρνουμε. Εχει γίνει πρόσφατα μια πρόταση στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μπει μια κάρτα 10 ευρώ, που μόνο με αυτή θα μπορείς να παίρνεις εισιτήριο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Και αυτά τα 10 ευρώ να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη. Θα είναι, δηλαδή, αυτός που τα δίνει μέλος, χωρίς δικαίωμα ψήφου και θα βοηθήσει τον ερασιτέχνη. Αυτά τα 10 ευρώ θα μπουν στα ταμεία του ομίλου. Έχουμε κάνει την πρόταση και περιμένουμε τις απαντήσεις».

Αντιγράψτε ελεύθερα! Αλλά να σας δώσουμε και μια συμβουλή… Αν είχατε ακολουθήσει τον δρόμο που δείχνει εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός ίσως να μην είχατε συρρικνώσει τόσο το σωματείο σας!

Να δούμε  βέβαια και την ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού που μέσα σε δυο εβδομάδες του ζητήσατε να βάλει λεφτά για να τη «νέα Λεωφόρο» και τώρα πάτε να του πλασάρετε την Κάρτα Φιλάθλου που τόσο είχατε λοιδορήσει όταν εφαρμόστηκε στον Ολυμπιακό. ..

Κατά τα άλλα στην ίδια συνέντευξη και πριν ξεφουρνίσει την πρόταση για την Κάρτα Φιλάθλου , ο Ηλίας Μιχαλαριάς πιπίλισε την γνωστή καραμέλα ότι και καλά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επωφελείται από τα λεφτά που προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Την αλήθεια την ξέρετε καλά όμως και αυτήν θέλετε να αντιγράψετε. Όσες φορές όμως το έχετε κάνει (και είναι πολλές!), όπως ας πούμε με τα SMS, τις συναυλίες και το άνοιγμα στον κόσμο με την εγγραφή μελών τόσο στον Ερασιτέχνη σας, όσο και στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, έχετε αποτύχει παταγωδώς!

Αυτοί είστε όμως… Εκεί που φτύνετε, τώρα θα γλείφετε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ