ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό στην επανέναρξη...

Το μυαλό στην επανέναρξη...
Book Small Mobile

Η δουλειά και η... προετοιμασία που γίνεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη δεν σταματάει από τον Μίτσελ, που γνωρίζει πολύ καλά την αποστολή του. Ο Ισπανός προπονητής καλείται να παρουσιάσει άμεσα ένα σύνολο, το οποίο θα «μάχεται» στο γήπεδο και θα έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Κι αυτό, διότι ο χρόνος «τρέχει» και δεν υπάρχει το προνόμιο να γίνει προετοιμασία, όπως αυτή του καλοκαιριού.

Φυσικά, ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μιας και η νέα βδομάδα ξεκίνησε για τους «ερυθρόλευκους», που έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι διεθνείς μπορεί να μην έχουν γυρίσει ακόμη, αλλά είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να βλέπει από τώρα το ματς με την ομάδα του Περιστερίου και να είναι επικεντρωμένος εκεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα, όχι μόνο για την εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια, στα οποία θέλουν νίκες, προκειμένου να μπουν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορέσει να χτίσει πάνω σε νίκες ο Ολυμπιακός, για να μπει ξανά στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ