ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν αναμονή των σπουδαίων για Ραμόν

Εν αναμονή των σπουδαίων για Ραμόν

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ραμόν Ράμος Λίμα στον Ολυμπιακό! Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ βρίσκεται στη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τους «ερυθρόλευκους», για να αποτελέσει και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας, που διακρίνεται για το ταλέντο του και έχει προοπτική εξέλιξης, θα περάσει άμεσα από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, για να υπογράψει εν συνεχεία το συμβόλαιό του με τον Θρύλο. Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι γνωστή. Ανακοίνωση και παρουσίαση με την «ερυθρόλευκη» ριγωτή και έπειτα κατευθείαν δουλειά.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να δουν τον Ραμόν να προσαρμόζεται το συντομότερο δυνατό. Τόσο στην ελληνική-ευρωπαϊκή πραγματικότητα, όσο και σε εκείνη του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη. Και για αυτό το λόγο, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν το παν για να τον βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Ο Ραμόν, από την πλευρά του, δεν βλέπει την ώρα να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και μάλιστα μαζί με τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του στη Φλαμένγκο, τον Ροντινέι. Άρα είμαστε εν αναμονή των σπουδαίων...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ