ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μηνύσεις σε Μανούχο και Γιάννη Παπαδόπουλο από τον Ατρόμητο

Μηνύσεις σε Μανούχο και Γιάννη Παπαδόπουλο από τον Ατρόμητο

Την υπερασπιστική γραμμή του Ατρόμητου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος παρέστη στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League και έριξε «βόμβες» στην εκδίκαση της υπόθεσης των δοκαριών και της... μεζούρας. Δηλάδη στην εκδίκαση της μη διεξαγωγής του αγώνα Ατρομήτος-ΑΕΚ και της ένστασης των «κιτρινόμαυρων»

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι «κατόπιν εντολής του κ. Σπανού θα υποβάλλω μήνυση εναντίον του διαιτητή Μανούχου και του Γιάννη Παπαδόπουλου». Εν ολίγοις, ο Ατρόμητος τους θεωρεί υπεύθυνους για όσα έγιναν.

«Ο Μανούχος ενεργούσε σαν υπάλληλος της ΑΕΚ. Με την ίδια μεζούρα ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατοστά, ενώ σε άλλη μέτρηση 1.5 και 2 εκατοστών. Δεν αναφέρει πιο σημείο μέτρησε. Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη. Δεν αναφέρει το σωστό σημείο μέτρησης αλλά μια γενικότητα για να μπορεί να καλυφθεί μετά.

Είναι αδιανόητο ο διεθνής διαιτητής να μην γνωρίζει ότι η μέτρηση γίνεται με λέιζερ. Η UEFA λέει ότι η μέτρηση πρέπει να γίνεται κάτω από το ύψος του χόρτου, από το έδαφος. Δεν το αναφέρει. Παρέκαμψε ότι πρέπει να υπάρχει άκαμπτη σανίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ