ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέταξε δύο βαθμούς στο Περιστέρι...

Πέταξε δύο βαθμούς στο Περιστέρι...

Την αστοχία του πλήρωσε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, που δημιούργησε ευκαιρίες, πίεσε τον Ατρόμητο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-0) και να πάρει τους τρεις βαθμούς για να ανέβει στη 2η θέση της Stoiximan Super League.

Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του έπαιξε ο Θρύλος κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε φανέλα βασικού στους Μπρίνιτς και Καρβάλιο, έχοντας αρκετές απουσίες (Ελ Αραμπί, Πορόζο, Φρέιρε, Μαντί, Φορτούνης, Μπιέλ) και παρέταξε την ομάδα σε σχηματισμό 4-4-1-1

Πιο αναλυτικά, ο Πασχαλάκης βρέθηκε κάτω από την εστία, με τους Ρέτσο και Ντόη να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ Ροντινέι και Ορτέγκα ήταν τα δύο μπακ. Έσε και Καρβάλιο τα δύο χαφ, ενώ Μπρίνιτς και Ποντένσε ήταν στα άκρα και ο Μασούρας πλαισίωσε τον Ελ Κααμπί.

Το πρώτο ημίχρονο

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο Περιστέρι, με τον Ολυμπιακό να προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα, με σκοπό να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Τσιντώντα. Ο Θρύλος απείλησε για πρώτη φορά στο ματς, μόλις στο 5’, όταν ο Ποντένσε πήρε την μπάλα δεξιά της περιοχής, έκανε το γύρισμα, σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε σώματα. Δέκα λεπτά μετά, ο Ροντινέι έκανε το γέμισμα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Μπρίνιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τσιντώτα. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν με αξιώσεις, με την απουσία των Φορτούνη και Μαντί να είναι εμφανής ως προς την δημιουργία. Στο 27’, ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φόρα στο ματς. Ο Γιουμπιτάνα πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα από τα δεξιά, δεν κατάφερε να βρει στόχο. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Θρύλος δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις, παρότι είχε την υπεροχή και το ημίχρονο έληξε ισόπαλος δίχως τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κάρλος Καρβαλιάλ αντικατέστησε τον Μπρίνιτς με τον Στέβαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός είχε πολύ καλή παρουσία και βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να βελτιώσουν την εικόνα τους. Μάλιστα, στο 47' ο Γιόβετιτς απείλησε με ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 53' ο Ατρόμητος είχε την καλύτερή του ευκαιρία στο ματς, με τον Βαλένσια να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη. Στο 58' ο Ροντινέι με σέντρα-σουτ απείλησε τον Τσιντώτα, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν τον τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των γηπεδούχων, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Στο 60' ο Γιόβετιτς απείλησε τον Τσιντώτα ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 75' ο Θρύλος είχε τεράστια ευκαιρία για το 0-1, με τον Ρέτσο να πηδάει ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Η ατυχία των Πειραιωτών συνεχίστηκε, με τον Ποντένσε στο 78' να κάνει μία εξαιρετική ενέργεια, να φτάνει στην περιοχή του Ατρόμητου και να βρίσκει άσχημα την μπάλα απο πλεονεκτική θέση.

Aτρόμητος (ΣάσαΊλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Kεσχρίντα, Κουέν, Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Βαλένσια, Γιουμπιτάνα.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ