ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υποκριτές και Φαρισαίοι, πήγε στράφι η προπαγάνδα σας!

Υποκριτές και Φαρισαίοι, πήγε στράφι η προπαγάνδα σας!

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Από την μια η απονομή της δικαιοσύνης να παρουσιάζεται από τα συγκεκριμένα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως εύνοια, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και από την άλλη, να θεωρείτε μια ατυχής φράση του Τάκη ως ρατσισμός και να παίρνει πολιτικές προεκτάσεις. Βολεύει πολλούς όλο αυτό. Κανείς δεν εξετάζει την ουσία παρά μόνο την δημιουργία εντυπώσεων. Όταν ο Βασιλακόπουλος αποκαλούσε τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, αρκούδες με χαλκά, όταν ο κ. Βασιλόπουλος Κ. μας αποκαλούσε βρωμερά ερυθρόλευκα πιθήκια, όταν ο Ζουράρις έκανε εμετικά σχόλια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, όταν ο Γιαννακόπουλος καθύβριζε τον Σπανούλη, όταν ο Παπαπέτρου έλεγε στην φυσούνα πάμε να τους γ@%$3με, δεν είδα να δείχνετε όλοι εσείς την ίδια ευαισθησία, υποκριτές.

Αντιθέτως, είδα τον μεγάλο σας καημό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με -3 βαθμούς σε στημένα και προβοκατόρικα επεισόδια, επιχειρώντας να τα εξισώσετε με τις αλητείες «άλλων» οπαδών. Δεν μάθατε για τα μαχαιρώματα στην Θύρα 35 πριν την έναρξη του ματς ΠΑΟ- ΑΕΚ και τους 3 τραυματίες; Δεν είδατε τον προπηλακισμό του Σπανού στο βίντεο σε ματς κεκλεισμένων των θυρών; Είναι μωρέ που εμείς πολιτικοποιούμε το ποδόσφαιρο και όχι εσείς. Πάτε να μας κρεμάσετε ταμπέλες. Ρατσιστές, δεξιούς, ακροδεξιούς, παράνομους, εγκληματίες, από Μαρινάκη έως και τον τελευταίο οπαδό.

Δεν θα σας περάσει όμως. Τον Ολυμπιακό εμείς τον βάζουμε πάνω από όλα, όπου και αν ανήκει ο καθένας μας. Όσο για τα «άλλα» ψάξτε δίπλα σας. Θα βρείτε πολλούς εγκληματίες, παράνομους και υπόδικους. Πλέον, δεν υπάρχει ούτε ένας όχι μόνο οπαδός μας, αλλά και υγιής φίλαθλος, που να μην πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του διώκονται απροκάλυπτα με εντολές άνωθεν. Αυτή είναι η αίσθηση που εσείς μας την προκαλέσατε. Αν ο ΠΑΟΚ βάση ιστορίας δικαιούται και γήπεδο ποδοσφαίρου, εκτός από την Πυλαία που του φτιάξατε χωρίς να δώσουν φράγκο, ο Ολυμπιακός τι δικαιούται; Για κάτι τέτοια είσαστε λαλίστατοι. Μόνο στους νεκρούς της Μάνδρας, και στο Μάτι σας έψαχνε όλη η κοινωνία μέρες ολόκληρες να σας ακούσει. Σιγά που θα πανηγυρίσω κιόλας επειδή αποδόθηκε δικαιοσύνη, επειδή έγινε το αυτονόητο.

Υ.Γ.1. Την Κυριακή 18/11 και ώρα 15:45 γεμίζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για να βοηθήσουμε την ομάδα Χαντμπολ στην υπέρβαση που θα προσπαθήσει να κάνει, αποκλείοντας την πανίσχυρη RK Nexe, από την Κροατία.

Υ.Γ.2. Το Σάββατο το απογευματάκι στις 18:00, τι λέτε να πεταχτούμε μέχρι το Βραχάτι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Παμβοχαϊκό, με σκοπό να επεκτείνει το ρεκόρ των συνεχόμενων νικών και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας;

Υ.Γ.3. Η σφαγή των αμνών με την Φενέρ... Ντύθηκαν «Παναγιώτου και Αναστόπουλος» οι ρέφερι. Τύφλα να έχει ο Φάρος ρε Μπερτομέου...

Υ.Γ.4. Π…άλι… Α…πό… Ο… φσάϊντ… Κ…ερδίζω…

Υ.Γ.5. Έτσι απλά γιατί θυμήθηκα μια προπόνηση, με άλλη κυβέρνηση.

Υ.Γ.6. Για όσους προσπαθούν να βάζουν ταμπέλες στον κόσμο μας, θυμήθηκα και ένα παλιότερο πανό...

Υ.Γ.7. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ότι Αθήνα σημαίνει Πειραιάς...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ