ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν φώναζαν «δώστε στην ΑΕΚ πέναλτι», εναντίον της εννοούσαν Σιδηρόπουλε! Όχι μαϊμού υπέρ της

Όταν φώναζαν «δώστε στην ΑΕΚ πέναλτι», εναντίον της εννοούσαν Σιδηρόπουλε! Όχι μαϊμού υπέρ της

Όταν φώναζαν «δώστε στην ΑΕΚ πέναλτι», εναντίον της εννοούσαν Σιδηρόπουλε! Όχι υπέρ της. Χάρηκε όλη η Ελλάδα πάλι τον «κορυφαίο»… Τον διαιτητή της εξυγίανσης. Τον διαιτητή του Κοντονή, που περιμέναμε ένα μήνα να σφυρίξει την έναρξη ενός τελικού με 70  φιλάθλους η κάθε ομάδα,  σε 65.000 θέσεων γήπεδο. Τι λες κ εσύ ρε Βασιλειάδη; Χρειαζόταν ριπλέϊ οι πεντακάθαρες φάσεις; Την Δέτση στο Ηράκλειο μήπως έτυχε να την δεις; Πόση σωτηρία πια να αντέξουμε; Αυτό λέγεται σπρώξιμο. Όταν μια ομάδα δεν είναι καλή και κερδίζει ή προκρίνεται χωρίς να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο της. Όχι όταν μια ομάδα που δεν χρειάζεται εύνοια και είναι σαφώς ανώτερη αγωνιστικά, γίνεται ένα λάθος υπέρ της.

Τα συνεχόμενα λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων είναι εύνοια, όχι τα περιστασιακά.  Ρωτήστε τις «άλλες» ομάδες που ένοιωσαν στο πετσί τους την αδικία να σας πουν για ποιες ομάδες λέω. Αυτές που επί χρόνια, έκρυβαν τα προβλήματά τους, την ανυπαρξία τους, τους αποτυχημένους παράγοντες τους, τους άμπαλους παίχτες τους, πίσω από τον μύθο της αδικίας που είχαν πλάσει στο μυαλό τους. Την ίδια περίοδο που αυτές ευνοούνταν για να τερματίζουν  πίσω μας με διαφορά, βγάζοντας εκτός Ευρώπης όποια ομάδα από την επαρχία, αλλά και από την Αθήνα, προσπαθούσε να μπει σφήνα.

Οι ίδιες ομάδες που επιβίωναν, έχοντας χρέη, ρίχνοντας Άρη, Ηρακλή και όχι μόνο για παρόμοιες περιπτώσεις με σαφώς λιγότερα. Όλοι παρακαλάμε να πετύχουμε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ημιτελικό και τελικό για να φανεί μέσα στο γήπεδο η αγωνιστική τους γύμνια. Ελπίζοντας να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές, εγνωσμένης αξίας και πάνω από όλα αμερόληπτοι. Γιατί οι Έλληνες αν μη τι άλλο είναι ανίκανοι, αν δεν ισχύουν τα σενάρια ότι τα λάθη τους δεν ανήκουν στα λεγόμενα ανθρώπινα.

Όπως διαπιστώνουν πλέον όλοι, το ποδόσφαιρο δεν σώθηκε επειδή «σταμάτησαν» τον Ολυμπιακό να παίρνει κούπες. Μόνο ο Ολυμπιακός το σώζει με τις επιτυχίες του στην Ευρώπη, με το να συνεχίζει να επενδύει είτε έχει έσοδα, είτε όχι, με το να φτιάχνει εκ βάθρων την ομάδα που δεν άρεσε στον κόσμο του, σεβόμενος τους οπαδούς του, κόντρα σε ένα πόλεμο βρώμικο, όχι μόνο εντός γηπέδων, αλλά και εκτός. Η τιμωρία μας, ήταν από εσάς που νοιάζεστε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο  να μας φορτώσετε περισσότερο το αγωνιστικό πρόγραμμα με την εξ αναβολής αγωνιστική. Δεν το καταφέρατε… Και από αυτή την «μάχη» βγήκαμε νικητές. Όπως θα βγούμε σε πείσμα όλων σας από όλα τα μπλόκα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ