ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θρύλε μου, θέλουμε να τιμωρήσεις την Κυριακή όλους αυτούς τους υποκριτές

Θρύλε μου, θέλουμε να τιμωρήσεις την Κυριακή όλους αυτούς τους υποκριτές
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική. Εντάξει, υποκριτές; Τιμωρείτε τον Ολυμπιακό κάθε φορά που ακούγεται το «Βούλγαροι» από την κερκίδα, αλλά όχι τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του, που κρατάνε και επιδεικνύουν την σημαία της Βουλγαρίας σε όλα τα γήπεδα όποτε τους δίνετε η ευκαιρία. Όχι τον ΠΑΟΚ που κάποιοι οπαδοί του βρίζουν ασύστολα την Ελλάδα, την Αθήνα και ανεβάζουν πανό που γράφουν Έλληνες είστε και φαίνεστε. Αλήθεια, ρε υποκριτές, για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, πότε θα τιμωρηθούν οι ένοχοι; Εμείς ως Ολυμπιακοί, είμαστε υπερήφανοι για την Μακεδονία, που συν τις άλλοις Ολυμπιακοκρατείται, για την Ελλάδα μας, για όλους όσους κρατάνε ψηλά την σημαία μας, στην Βόρειο Ελλάδα, ανεξάρτητα ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Εσείς μπορείτε να πείτε το ίδιο, υποκριτές; Όχι όλοι. Υπάρχουν και νοήμονες. Πότε επιτέλους, θα σταματήσει αυτή υποκρισία να τιμωρείται το σύνθημα που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτούς που δεν αισθάνονται Έλληνες και νοιώθουν υπερήφανοι, κρατώντας την Βουλγαρική σημαία; Γιατί οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι αθλητές του διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους όταν ακούγεται το σύνθημα και όχι όταν βλέπουν κάποιους από τους οπαδούς τους να κρεμάνε Βουλγαρικές σημαίες και να φωνάζουν συνθήματα για το πώς «αγαπάει» η Βουλγαρία;

Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο από αυτούς που μέχρι να χτυπήσει ο χάρος και την δική τους πόρτα καθύβριζαν εν χορώ τον Θρύλο και τους νεκρούς μας, ατιμώρητοι επί χρόνια. Μεγαλύτερη ιεροσυλία από το να βρίζεις ανθρώπους που δεν είναι πια στην ζωή, δεν υπάρχει. Και όμως… ΟΛΟΙ… Κράτος, εισαγγελείς, αστυνομία, διαιτητές, αθλητές και παράγοντες, δημοσιογράφοι δεν έκαναν ΠΟΤΕ κάτι να το αποτρέψουν, να το καταγγείλουν, και να το τιμωρήσουν. Για αυτό λοιπόν Θρύλε μου, θέλουμε να τιμωρήσεις την Κυριακή όλους αυτούς τους υποκριτές και να αφιερώσεις την νίκη στα αδέλφια μας.

Ούτε του παπά να μην το πείτε αν γλιτώσετε με ισοπαλία. Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, είστε χαμένοι από χέρι. Μπορεί στην τελική, πρωτάθλημα να μην καταφέρουμε να πάρουμε, αλλά θα σας φύγει η ούγια μέχρι να το πάρετε με την διαφορά στο -3... Παίξτε και κανένα παιχνίδι στα ίσα. Για να δείτε την διαφορά με όσα έχετε δώσει μέχρι τώρα. Ντέρμπι το θεωρείτε εσείς. Σε τι να συγκριθώ μαζί σας; Σε ποιο άθλημα; Σε τίτλους; Σε κερκίδα; Στην Ευρώπη; Σε Πρόεδρο; Αλήθεια ρε, τι ομάδα υποστήριζε όταν ήταν μικρός ο Ιβάν;

Ποιος τον έφερε να αναλάβει; Που τον ήξερε μωρέ τον ΠΑΟΚ; Και τι ανοιχτοχέρης, ε; Πως τα σκορπάει έτσι τα λεφτά να φέρνει σχεδόν όλους τους παίχτες από... τα Ανατολικά κράτη. Όταν ανοίγετε το στόμα σας, να θυμάστε τι έχετε πει και τι έχετε κάνει εσείς οι ίδιοι 3 χρόνια περίπου πριν. Εσείς δεν κατεβήκατε στον αγώνα Κυπέλλου. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι δεν θα έρθουμε να παίξουμε την Κυριακή. Η μήπως αυτό θέλετε; Μην πουλάτε λοιπόν τσάμπα μαγκιές. Θα έρθουμε μάγκικα και Πειραιώτικα και εσείς θα είστε «παρθένες».

Y.Γ. Γιατί πέρα από τα πρωτοσέλιδα, υπάρχουν πολλές αλήθειες και στις μέσα σελίδες του Πρωταθλητή. Πάντα στο πλευρό της ομάδας, σεβόμενος τον κόσμο της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ