ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα τον βρει τον δρόμο του ο Ολυμπιακός. Μια στάση έκανε!

Θα τον βρει τον δρόμο του ο Ολυμπιακός. Μια στάση έκανε!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης «έπεσε ηρωικά μαχόμενη» στην έδρα της, απέναντι στη Ζαλγκίρις και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα. Διεκδικεί, πλέον, η ομάδα της Μαδρίτης επάξια τον τίτλο της πιο σιχαμένης ομάδας του πλανήτη, απέναντι σε... ξέρετε  ποια άλλη. Οι λόγοι που ο Ολυμπιακός έμεινε έξω δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Αγωνιστικά, υπό λογικές συνθήκες, θα είχε περάσει. Έμεινε γιατί τον «έστησαν» και όχι μόνο σε ένα ματς. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι μας στοίχισαν ηλίθιες ήττες όπως με την Γκραν Κανάρια, την Νταρουσάφακα, με τη Ζαλγκίρις εντός, αλλά εμείς δεν στήσαμε κανένα παιχνίδι, δεν μας ευνόησε η διαιτησία για να περάσουμε, οι παίκτες μας δεν πετούσαν στους αγώνες χωρίς προπονήσεις και μόνο με θεραπείες.

Πληρώσαμε τα λάθη μας, όπως πληρώνουμε και αποδίδουμε στο Ελληνικό κράτος, ολόκληρο το ΦΠΑ, καταθέτοντας τα αληθινά συμβόλαια. Το τι φταίει αγωνιστικά θα το βρούμε και θα το διορθώσουμε. Είτε λέγεται Μπλατ, είτε λέγεται παίκτες, Έλληνες ή ξένοι. Η ίδια ομάδα που ως την 17η αγωνιστική διεκδικούσε την 4η θέση με αξιώσεις, έδωσε δικαιώματα ώστε στο τέλος να την στήσουν για να την αποκλείσουν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ακόμη και με την εικόνα που παρουσιάζαμε φοβόντουσαν να μας αντιμετωπίσουν ακόμη και ας είχαν το πλεονέκτημα της έδρας. Η κάθε ομάδα κουβαλάει μια ιστορία. Εμείς είμαστε υπερήφανοι για αυτή. «Άλλοι» δεν πρέπει να είναι. Ό,τι έχουμε καταφέρει, είναι μάγκικο και Πειραιώτικο. «Κάποιοι» μιλάνε ότι αιτία των κακών εμφανίσεων είναι η καθυστέρηση στις πληρωμές. Όταν λοιπόν κερδίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όλοι τους, δεν πεινάνε κιόλας. Μην τρελαθούμε. Πόσο μάλλον όταν ξέρουν ότι θα πάρουν τα οφειλόμενα μέχρι δεκάρας, είτε μείνουν, είτε φύγουν. Δεν έχει χάσει κανείς λεφτά από τον Ολυμπιακό. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν επηρέασε κανέναν. Όταν κατεβαίνεις να παίζεις δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Στα νεύρα μας όλοι έχουμε πει και μια κουβέντα παραπάνω. Την εννοούσαμε; Όχι. Εσκεμμένα βγήκε ότι βγήκε, προς τα έξω για να πλήξει την ομάδα και την σχέση της με τον κόσμο. Και περισσότερο για να χτυπήσει τους Αγγελόπουλους το σύστημα γιατί ΔΕΝ θέλει τέτοιους παράγοντες για να επιβιώσει.

Όλοι αυτοί που χαίρονται για τον αποκλεισμό, θα έπρεπε να ντρέπονται. Αλλά όταν είσαι «τρύπιος», ρουφιάνος, «μασόνος», χωρίς ίχνος μπέσας επάνω σου και ανθρωπιάς σε ένα σωρό ζητήματα, έτσι ενεργείς. Θα τον βρει τον δρόμο του ο Ολυμπιακός. Αρκεί ΟΛΟΙ μας να μάθουμε από τα λάθη μας. Ξαφνικά «κάποιοι» αναπόλησαν τον Μπαρτζώκα και τον Σφαιρόπουλο. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω τι θα γινόταν αν τα ίδια φετινά λάθη, γινόντουσαν ειδικά από αυτούς τους δύο προπονητές. Και όμως, δεν είναι αποτυχημένη η  φετινή χρονιά. Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του, δείχνοντας στην σαπίλα, τον δρόμο της εξόδου. Και αν Κράτος, παράγοντες και δημοσιογράφοι την γλείψουν για να παραμείνει, ας παίζουν μόνοι τους με τα «φιλαράκια» τους. Δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν από δαύτους για το γεγονός ότι δεν προχωρήσαμε. Συγνώμη θα ζητήσουμε, ΜΟΝΟ, από τον κόσμο μας που μας στηρίζει με διαρκείας και εισιτήρια, και τον πικράναμε με λάθος επιλογές στις μεταγραφές, στο στήσιμο της ομάδας και στην λάθος διαχείριση. Η φετινή χρονιά θα είναι αποτυχημένη πλήρως αν δεν οδηγήσει την επόμενη στον δρόμο των επιτυχιών. Αν δεν διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα. Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. Εγώ, ως Ολυμπιακός, αυτό έχω μάθει να κάνω στην ζωή μου χρόνια τώρα.

Υ.Γ. Ας μην μπερδεύουν «ορισμένοι» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με τον ανένδοτο αγώνα για την μακροχρόνια κλοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα που κηρύχτηκε για να ξεβρομίσει το τοπίο. Δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Αδιαπραγμάτευτο...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ