ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

2009: 500 τίτλους (και καλά)! 2019: 1566! Σε ποια αθλήματα τους πήρατε, μωρέ;

2009: 500 τίτλους (και καλά)! 2019: 1566! Σε ποια αθλήματα τους πήρατε, μωρέ;

Και τότε ψεύτες, και τώρα ψεύτες;  Τι να πεις για τους ανθρώπους που γιορτάζουν το έτος  (1908)  που ιδρυθήκανε, (λεγόντουσαν τότε ΠΟΑ και έγιναν ΠΑΟ το 1922), μετράγανε τους τίτλους στο ποδόσφαιρο από το 1959, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα  τις νίκες που είχαν προηγηθεί , όπως και τις κούπες που είχαν κατακτήσει. Να κάτσω να συγκριθώ με ποιον; Η ιστορία πάντως μετά το 2010, έχει καταγράψει σε Πόλο, Βόλεϊ ( Αντρών και Γυναικών , Χαντμπολ και Μπάσκετ γυναικών (στα 6 κύρια δηλαδή ομαδικά σπορ) Ολυμπιακός  27 πρωταθλήματα, 28 Κύπελλα, 5 Ευρωπαϊκά, 6 Λιγκ Καπ, 2 Σούπερ Καπ… Συνολικά, 68 τρόπαια  και ο ΠΑΟ συνολικά μόνο 2 πρωταθλήματα!

Από πού προκύπτουν οι 1066 τίτλοι διαφοράς σε αυτά που οι ίδιοι ισχυριζόσαστε, ειδικά όταν αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει  66 κούπες περισσότερες; Χωρίς να βάζω μέσα άλλα αθλήματα όπως στίβο, κολύμβηση, πυγμαχία, πινγκ πονγκ κλπ… Πότε λέγατε ψέματα; Τότε ή τώρα; Ή μήπως και τότε και τώρα; Και σε ποια αθλήματα πήρατε όλους αυτούς τους τίτλους , μπορείτε να μας πείτε να μην μας μείνει άντερο από τα γέλια; Ρε μια φορά να μιλήσετε παντελονάτα δεν μπορείτε; ΜΙΑ ρε… Που ξεκινήσατε μόλις φέτος να κάνετε αυτό που έκανε ο Ολυμπιακός 10 χρόνια πριν; Που γράψατε μόλις 474 μέλη σε ένα χρόνο; Που βγήκατε και είπατε πως διακανονίσατε και όχι μόνο αποπληρώσατε συνολικά το 70% των χρεών στο Βόλεϊ ; Ο Θεός και η ψυχή σας ξέρει πόσα διακανονίσατε και πόσα πληρώσατε. Μήπως εκεί πήγαινε η μπηχτή ότι έκοψαν λάσπη οι Παναθηναϊκάρες;

Αυτή είναι η ταμπακιέρα. Πέρα από τα υπόλοιπα χρέη , πέρα από το γεγονός ότι θα χρειαστούν κ άλλα χρόνια μέχρι να ισώσετε… Εμείς πριν 10 χρόνια ΔΕΝ υποβιβάσαμε κανένα τμήμα. Διακανονίσαμε και αποπληρώσαμε σε βάθος χρόνου διπλάσιο και βάλε χρέος, κάνοντας όμως παράλληλα πρωταθλητισμό. Εμείς να δείτε πόσο ανυπομονούμε να ανεβάσετε  στην Α1,  το πόλο, το Βόλεϊ Γυναικών και το μπάσκετ Γυναικών. Να ιδρύσετε και Χαντμπολ και γυναικείο πόλο. ΜΑΚΑΡΙ. Σας το ευχόμαστε ολόψυχα. Για να δούμε και τι μπάτζετ θα έχετε στα 6 κύρια ομαδικά τμήματα. 14 χρόνια μετά ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ.

Λουστείτε τώρα αυτά που κοροϊδεύατε. Τρέξτε να δώσετε τα ωραία σας λεφτάκια. Για να μην θυμηθώ ότι και η ορφανή από Πατέρα θύρα 13 προσπάθησε να κάνει ότι και εμείς και απέτυχε παταγωδώς τρώγοντας το κράξιμο της χιλιετηρίδας από τον νυν πρόεδρο. Όχι; Μπα σε καλό σας. Ευθυμήσαμε και σήμερα. Και πώς να μην γίνει αυτό όταν έχουμε τέτοιους «πελάτες»; Ούτε να στεναχωρηθούμε μια μέρα δεν μας αφήνετε. Και εμείς όμως, ε Δεν έχετε παράπονο. Όλες οι «αποδείξεις» κομμένες. Δεν πάτε μια βόλτα μέχρι την Κηφισιά να δείτε αν ερχόμαστε; Αφήστε κανά τμήμα στην Α2 να πανηγυρίσετε κάποιο τίτλο ή άνοδο του χρόνου να το παρουσιάσετε ως επιτυχία. Όχι να τα πανηγυρίσετε όλα φέτος και να μιλήσετε για την εποχή που ανατέλλει. Μην ξεχάσετε όπου πάρετε πρωτάθλημα στην Α2 να τα προσθέσετε στους τίτλους.

Υ.Γ. Το Σαρατόγκα, αμερικάνικο αεροπλανοφόρο δεν ήταν ρε παιδιά; Το Κύπελλο αυτό το έχετε βάλει;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ