ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ή νιώθεις ότι αγαπάς αυτόν το σύλλογο, ή απλά λες ότι είσαι Ολυμπιακός

Ή νιώθεις ότι αγαπάς αυτόν το σύλλογο, ή απλά λες ότι είσαι Ολυμπιακός
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχει απογοήτευση ή στεναχώρια για αυτήν την ομάδα. Μόνο υπερηφάνεια. Ο Ολυμπιακός δεν στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά, όχι γιατί δεν ήταν καλύτερος αλλά γιατί του στέρησαν την κούπα οι ανεκδιήγητοι διαιτητές. Με 13-4 αποβολές στην έδρα του αντιπάλου, κιόλας, ήταν υπέρβαση που κάμφθηκε η αντίστασή μας στο τέλος. Άλλο ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο κλάπηκε σε έδρα αντιπάλου. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η έλλειψη δικού μας σύγχρονου κολυμβητηρίου, παίζει ρόλο στη διεκδίκηση τροπαίων. Όχι όμως για να ευνοούμαστε εμείς ως γηπεδούχοι. Αλλά για να μην αδικούμαστε. Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει ανάγκη την εύνοια των διαιτητών. Ήταν καλύτερη από την Σαμπαντέλ, όπως ήταν και στον χαμένο τελικό με την Κίρισι. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνεχώς, όχι όμως να χάνει και έτσι. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό που διεκδικεί κάθε χρόνο σε όλα του τα τμήματα (Ποδόσφαιρο, Χάντμπολ, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Πόλο, Ανδρών και Γυναικών) 17 εγχώριους τίτλους απέναντι σε διαφορετικούς αντιπάλους.

Πέρα από το γεγονός πως μετέχει σε όλα σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας φέρει συνολικά 13 Ευρωπαϊκά τρόπαια. Θα ξεχωρίσω το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ Ανδρών από τα υπόλοιπα γιατί τα οικονομικά μεγέθη είναι μεγάλα. Αν και στο μπάσκετ, βέβαια, αν γεμίζαμε το ΣΕΦ σε κάθε παιχνίδι τα έσοδα σίγουρα θα ήταν ελαφρώς περισσότερα και αν μη τι άλλο δεν θα τιμωρούμασταν από την Ευρωλίγκα γιατί τα συμβόλαια που δίνουμε είναι περισσότερα από το 65% των εσόδων!!! Με λίγα λόγια, πέφτει πολύ έξτρα χρήμα από τους Αγγελόπουλους. Όπως και στο ποδόσφαιρο από τον Μαρινάκη, όσο και αν δεν το πιστεύουν οι «μπακαλόγατοι λογιστές», επειδή τα έσοδα είναι περισσότερα. Είναι, όμως, και τα έξοδα αντίστοιχα. Αν θέλετε ανίκητες ομάδες σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και περισσότερες Ευρωπαϊκές κατακτήσεις, όλοι εσείς που βγήκατε να μιλήσετε για λάθη μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Βόλεϊ, ξέρετε πολύ καλά, τι πρέπει να γίνει. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Και από τη Βουλιαγμένη στις Γυναίκες χάσαμε το Κύπελλο αλλά στον ημιτελικό της LEN EUROLEAGUE, την στείλαμε την Αλεξία αδιάβαστη πίσω στην πατρίδα.

Για να χαθεί ένα ματς υπάρχουν ένα σωρό παράμετροι. Η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, οι ατυχίες με τους τραυματισμούς, όπως και τα λάθη βέβαια. Ταμείο γίνεται στο τέλος κάθε χρονιάς. Και σίγουρα θα είναι και πάλι θετικό. Οι καλύτεροι ξένοι, και τα πλήρη ρόστερ, κοστίζουν. Τα κουκιά στον ερασιτέχνη είναι μετρημένα και διανέμονται, όσο το δυνατόν καλύτερα σε 6 τμήματα. Η φιλοσοφία μας είναι να μην χαλάμε ένα τμήμα για να γίνει ακόμη καλύτερο ένα άλλο. Προσπαθούμε να είναι όλα διεκδικητές των εγχώριων τίτλων και στην Ευρώπη να χτυπάμε εκεί που μας «παίρνει», όσο μας παίρνει. Όταν τα 85.000 μέλη γίνουν 300.000 τα ξαναλέμε. Και δεν θέλει ούτε διαφήμιση, ούτε προπαγάνδα, ούτε τίποτε. Ή νιώθεις ότι αγαπάς αυτόν το σύλλογο ή απλά λες ότι είσαι Ολυμπιακός. Ευχαριστούμε τα κορίτσια μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερο πείσμα...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ