ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι μας θύμισες, ρε «κακομοίρογλου»!

Τι μας θύμισες, ρε «κακομοίρογλου»!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ε, άμα το είπε ο Αλ6ς που μετέτρεψε το όχι σε ναι, που... κομμάτιασε τα μνημόνια, που ξέχασε να στείλει πέρσι στον Ολυμπιακό συγχαρητήρια ανακοίνωση για τα 2 Ευρωπαϊκά τρόπαια και τους 2 χαμένους Ευρωπαϊκούς τελικούς, έτσι θα είναι. Το πήραν «δίκαια». Δεν λέει ψέματα αυτός που κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Κάτι συμπτώσεις όμως, ε; Το πρωτάθλημα των Πρεσπών και του Δούρου μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερού. Και τότε δήλωναν πως τελείωσε η αυτοκρατορία μας και απαντήσαμε με 5 σερί. Και τότε τερματίσαμε δεύτεροι σε απόσταση αναπνοής. Και τότε «προμελετημένη ληστεία» και φέτος «κλοπή». Ο Βουλγαράκης απαγόρεψε μόνο σε μας να παρευρεθούμε στις κερκίδες της Λεωφόρου, με φασιστική διάταξη, ο Βασιλειάδης δεν είδε ριπλέι και σκιές. Η μόνη διαφορά είναι ότι η κυβέρνηση ήταν άλλη.

Να μας εξηγήσουν μόνο πως, ενώ τα βάζουμε διαχρονικά με όλες τις κυβερνήσεις που «πειράζουν» τον Ολυμπιακό, μας βάζουν ταμπέλες τα εκάστοτε κομματόσκυλα. Κρατάμε στην μνήμη μας όλες τις βρισιές που εκτόξευαν παράγοντες και παίκτες του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του και τον Μαρινάκη. Με τις υπόλοιπες φαιδρότητες δεν θα ασχοληθούμε. Κάτι πρέπει όμως να κάνουμε, ως οπαδοί, με την ΕΡΤ. Είναι δημόσια τηλεόραση, όχι ιδιωτική. Ή θα μεταδίδουν και θα φέρονται πλήρως επαγγελματικά, ή αλλιώς αν θέλουν να μιλάνε και να φέρονται ως οπαδοί ας παραιτηθούν και ας πληρώνονται σε ρούβλια. Κανένα πρόβλημα. Χρειάστηκε να περάσουν 85 ολόκληρα χρόνια από τότε οι προ-παππούδες και οι παππούδες μας πανηγύριζαν το 3ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Όποιο Παόκι είναι 34 χρονών καλό θα είναι μας εξηγήσει το μοναδικό συναίσθημα να βλέπει την ομάδα του να παίρνει, έστω και έτσι, το 1ο της πρωτάθλημα.

Αλήθεια, επειδή στο άρμα δεν είδα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, θα κάνουν οι διαιτητές δική τους, ξεχωριστή, φιέστα; Μήπως δεν χώραγαν τόσοι πολλοί που είναι; Παιδιά, πάνω στη χαρά σας επίσης, να μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την ταμπέλα από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Λουτσέσκου, θα μας πεις ρε παιδάκι μου τελικά ΠΟΙΟΣ σου έκαψε το αμάξι; Όσο ψάχνετε να ανοίξετε τηλέφωνα, για να ενοχοποιήσετε κάποιον από τον Ολυμπιακό, γιατί δεν ασχολείστε με τα υπαρκτά κομμένα τιμολόγια; Δεν γίνεται η μια να είναι εγκληματική ενέργεια και η άλλη να γράφεται στο χιόνι. Καταδικαστέες εννοείται και οι δύο και όλες όσες έχουν γίνει κατά καιρούς (Μπάκας, Ευθυμιάδης, Καλόπουλος, Βασσάρας, Ζωγράφος  κλπ, κλπ, κλπ) και θάφτηκαν γιατί δεν υπήρχε εμπλοκή του ονόματος του Ολυμπιακού αλλά «άλλων».

Ειρωνείες και ρητά από ανθρώπους που δεν ομιλούν την Ελληνική γλώσσα αφήστε τις κατά τόπους. Δεν περνάνε σε μας. Οι σφαλιάρες διαχρονικά παντού θα πηγαίνουν σύννεφο. Πληρώστε πρώτα τους μπασκετμπολίστες που δεν παίρνουν δα και τα πολλά, ρίξτε ακόμη πιο λίγα στον ερασιτέχνη σας που υπάρχει για να συμμετέχει απλώς, και εδώ είμαστε να τα λέμε. Γιατί, σε δόξα και κούπες, απέχετε έτη φωτός από τον Ολυμπιακό. Και επειδή πάντα μιλάω με στοιχεία... σε Ποδόσφαιρο, Χάντμπολ, Μπάσκετ, Πόλο, Βόλεϊ (Ανδρών και Γυναικών) που έχουμε και οι δύο αντίστοιχα τμήματα, οι κούπες είναι: Ολυμπιακός 251, έναντι ΠΑΟΚ 28. Στις δε Ευρωπαϊκές, το σκορ είναι 13-2. Δεν κοιμηθήκατε κι εσείς ένα βράδυ και το κάνατε θέμα. Τι να πούμε κ εμείς που δεν μας βλέπει το κρεβάτι μας;

 

PHOTO GALLERY

Τι μας θύμισες, ρε «κακομοίρογλου»!
Τι μας θύμισες, ρε «κακομοίρογλου»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ