ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πρέπει να έμεινε ανύπαντρος κανένας εργένης πλέον!

Δεν πρέπει να έμεινε ανύπαντρος κανένας εργένης πλέον!

Αυτά τα 2 χρόνια που έχει μείνει ο Ολυμπιακός χωρίς πρωτάθλημα, είναι οι δικές σας κατακτήσεις τίτλων πριν το φετινό. Για PYRO-PARTY, ξέρατε να βγείτε στους δρόμους. Για τη Μακεδονία πήγατε 3 και ο κούκος. Κάτι σαν τα πρωταθλήματα σας σε 1 αιώνα σχεδόν Ιστορίας. Ούτε, φυσικά, είναι τυχαίο πως το σηκώνετε την ημέρα της Χούντας. Δικαίωμά σας να ονειρεύεστε ότι θα υπάρχει και τον επόμενο χρόνο η «ποδοσφαιρική Χούντα», που την ιδρύσατε με δήλωση σας περί «δικού μας Γραμμένου», επί «αριστερής» κυβέρνησης, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ο λαός του Ολυμπιακού θα τη διαλύσει.

Εξάλλου, την επόμενη φορά που πιθανόν να πάρετε το πρωτάθλημα, οι περισσότεροι από εσάς θα είστε... συνταξιούχοι! Να δω όταν θα πληρώνεστε τότε την «Εθνική σύνταξη» της κυβέρνησης που σας «έδωσε» το πρωτάθλημα, θα πανηγυρίζετε; Δεν πρέπει να έμεινε ανύπαντρος κανένας εργένης πλέον, από όλους αυτούς που είχαν τάξει γάμο στην καλή τους όταν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν ποτέ ότι θα γίνει αυτό το «θαύμα». Είναι πάντως μια καλή ευκαιρία για τους επόμενους εργένηδες, να αρχίσουν να τάζουν από σήμερα γάμο, καθώς θα έχουν περιθώριο τουλάχιστον 35 χρόνια μπροστά τους για να μην περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να προσέχουμε τι τάζουμε. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι γλίτωσαν και φέτος 45 αρνάκια το ψήσιμο. Όλοι θυμάστε ασφαλώς τα γλέντια με τα ψησίματα των αρνιών στους συνδέσμους πριν από κάθε φιέστα. Ενώ αυτοί τι να βάλουν στην σούβλα; 3 αρνιά; Τόσα βάζει στα χωριά η κάθε οικογένεια για ψύλλου πήδημα.

Απαιτούμε να μην αναφέρεστε σε μας στα συνθήματά σας περί κατάκτησης του πρωταθλήματος. Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε εμείς το αντίπαλο δέος σύγκρισης. Μπορείτε κάλλιστα να τρολάρετε τον Άρη, τη Λάρισα, άντε και τον Ηρακλή. Το πιο κοντινό κέντρο σύγκρισης για σας είναι το Αεκάκι. Απέχετε 9 έτη φωτός από αυτούς. Αυτοί απέχουν 32 έτη φωτός από εμάς . Δεν έχει ανακαλυφθεί όπως καταλαβαίνετε το γίγα-τηλεσκόπιο, για να έχετε μια υποτυπώδη, έστω, ορατή επαφή με μας.

Είμαι περίεργος να δω αν είστε αγνώμονες. Δεν πιστεύω να ξεχάσατε και να μην προκαλέσατε στην «σιέστα» κανέναν από όλους αυτούς που σας «έδωσαν» το πρωτάθλημα και τα στρέμματα για το γήπεδο. Λέτε να το είχαν παίξει και στο στοίχημα; Γιατί, από τις δηλώσεις τους, έβγαινε το συμπέρασμα σαν να το ήξεραν. Πολύ αισιόδοξοι ήταν όλοι από τον Σεπτέμβρη κιόλας. Τόση εμπιστοσύνη πια; Ε, έτσι είναι. Αν δεν υπάρχουν σκιές, δεν χρειάζονται ριπλέι. Και μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να βγείτε στους δρόμους γιατί το σουβλάκι θα πωλείται 3 ευρώ. Εσείς έτσι και αλλιώς το λέτε καλαμάκι...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ