ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μέλλον του Ερασιτέχνη βρίσκεται στα χέρια μας!

Το μέλλον του Ερασιτέχνη βρίσκεται στα χέρια μας!
Book Small Mobile

Ο Ολυμπιακός καλείται άμεσα να χτίσει τις ομάδες στα ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα, μιας και  έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Υπάρχουν αρκετές αναχωρήσεις , ειδικά στα τμήματα Βόλεϊ, που πρέπει να αναπληρωθούν. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, χιλιάδες απαιτούμε από τον Μαρινάκη και τους Αγγελόπουλους να ρίχνουν λεφτά να φτιάχνουν καλύτερες ομάδες. Εμείς, ως οπαδοί, δεν έχουμε την υποχρέωση να συνδράμουμε οικονομικά τον ερασιτέχνη; Δεν απαιτείται η συνδρομή όλων μας, είτε ως μέλη, είτε ως κάρτα φιλάθλου να γραφόμαστε κατά χιλιάδες;

Τα μέλη έχουν ήδη ξεκινήσει και αισίως έχουμε φτάσει στις 5,000… Από Δευτέρα που θα ξεκινήσει η εγγραφή μελών με κάρτα φιλάθλου, αν μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν έχουμε γραφτεί 150.000 τουλάχιστον, να μην ψάχνουμε μετά ευθύνες γιατί έφυγε ο τάδε, ή δεν ήρθε ο δείνα και γιατί οι άλλοι έγιναν καλύτεροι. Αν τα έσοδα παραμείνουν ίδια όπως τα προηγούμενα χρόνια, οι ομάδες που θα φτιαχτούν ανάλογα με το πώς θα μοιρασθούν τα προβλεπόμενα έσοδα ανά τμήμα, δεν θα είναι όλες ισοπεδωτικά ανώτερες. Θα πρέπει να περιμένουμε και πάλι να βοηθήσει ο Μαρινάκης, μπας και βρεθούν επενδυτές όπως οι Ξυνής και Λεριώτης, ή παλιότερα ο κ. Φλάμπουρας και φέτος ο κ. Μαντούβαλος για να αυξάνει το μπάτζετ.

Μακάρι να βρίσκονται κάθε χρόνο και περισσότεροι και να «μπαίνουν» σε όλα τα τμήματα. Αλλά με το μακάρι δεν στήνονται ομάδες. Αντιθέτως, ΟΛΟΙ μας έχουμε να δώσουμε 10 ευρώ. Το μέλλον του ερασιτέχνη βρίσκεται στα χέρια μας. Εμείς αποφασίζουμε αν θέλουμε κάθε χρόνο να έρχονται δεκάδες κούπες στο Λιμάνι ή να τις βλέπουμε στα χέρια των αλλόθρησκων.

Εκτός αν δεν γουστάρατε , που πήραμε τα πρωταθλήματα σε Βόλεϊ και  Χαντμπολ, με τον τρόπο που τα πήραμε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ίσως να μην γουστάρετε να συνεχισθεί και να επεκταθεί η πελατειακή σχέση με τον βάζελο, στα τμήματα που ανέβασε φέτος από την Α2…  Ίσως να μην γουστάρετε να βλέπετε τις φάτσες των αλλόθρησκων κατσουφιασμένες, κοιτώντας αμήχανα, σαν να λένε τι ήθελα και πήγα τελικό  με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να θέλετε να δείτε τον Τράκη να πανηγυρίζει στο Ρέντη ας πούμε. Ή τον κοντό του Βορρά να βγάζει γλώσσα με τον κολλητό του τον προδότη.

Τι να πω, ρε μάγκες; Αν όλα αυτά αξίζουν  να τα ζήσετε, γιατί δεν δώσαμε 10 ευρώ 150.000 γαύροι από Δευτέρα που ξεκινάει η εγγραφή για τις κάρτες μελών, μην γραφτείτε. Ας χάσουμε ρεκόρ και πρωταθλήματα. Ας χάσουμε κούπες. Δεν μας αρέσουν οι 72 κούπες του ερασιτέχνη τα τελευταία 9 χρόνια και οι αράχνες που έχουν φτιάξει αποικίες στις τροπαιοθήκες των άλλων. Να σας πω και το άλλο;  Να μην στείλουμε μωρέ στο φινάλε και τα τμήματα μας να παίζουν Ευρώπη. Να μην πηγαίνουμε σε τελικούς, να μην κατακτάμε τρόπαια.

Να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνο σαν έξοδα. Όχι σαν χαρές, που γιγαντώνουν τον σύλλογο. Γιατί το σκέφτεται ο οπαδός του Ολυμπιακού να δώσει 10 ευρώ τον χρόνο!!!!! Σκέφτεται αν αξίζει να χάσει 3 καφέδες τον χρόνο για να δώσει τα λεφτά να γραφτεί μέλος αυτός, μαζί με ένα φίλο του, ή να γράψει ως μέλη την οικογένεια του. Προσωπικά το θεωρώ ντροπή ακόμη και να το συζητάμε. Εκτός πια αν είμαστε μόνο 25.000 μέλη-οπαδοί  και 60.000 με κάρτα φιλάθλου- οπαδοί  σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι να γίνουμε τουλάχιστον 150,000 θα μαλλιάζει η γλώσσα μου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ