ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάποτε σας θεωρούσαμε αντιπάλους. Όταν κατεβείτε από τα δέντρα, θα τα ξαναπούμε

Κάποτε σας θεωρούσαμε αντιπάλους. Όταν κατεβείτε από τα δέντρα, θα τα ξαναπούμε
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ό,τι και να λέτε, ό,τι και να γράφετε, την στάμπα της όρνιθας δεν μπορείτε να την βγάλετε. Είστε όρνιθες, γιατί... δεν θέλατε να παίξουμε μεταξύ μας με ξένους διαιτητές για να μην χάσετε τα κόζια με τους Έλληνες. Είστε όρνιθες, γιατί, ενώ δηλώσατε ότι δεν θα κατεβείτε μετά τον Προμηθέα στο Ελληνικό πρωτάθλημα πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις κάνατε ξανά κολοτούμπα. Είστε όρνιθες, γιατί, εδώ και κάποια χρόνια όλο διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα, δηλώνετε ότι θα αποχωρήσετε και τελικά όλο μένετε. Είστε κολοτούμπες γιατί τη μια βρίζετε και απειλείτε και την άλλη ζητάτε συγνώμη. Είστε κολοτούμπες γιατί χλευάζατε τα μέλη πριν 15 χρόνια και τώρα προσπαθείτε να κάνετε το ίδιο γιατί δεν βάζουν δικά τους λεφτά οι κουβαρντάδες στον Ερασιτέχνη σας. Είστε κολοτούμπες γιατί, έχετε αλλάξει απόφαση 6 φορές για το πού θα είναι το γήπεδό σας. Δεν σας νοιάζει η ιδεολογία που πουλάγατε αλλά το τσάμπα. Είστε υπεύθυνοι για την κατάντια του σωματείου σας σε όλα τα επίπεδα, γιατί εσείς διώξατε τους προηγούμενους, για να φέρετε με το αζημίωτο να υποθέσω (;) τους επόμενους. Είστε οπαδικά ανυπόληπτοι, γιατί «δίνεστε» μεταξύ σας και δεν απαντάτε σε όσα σας κατηγορούν οι παράγοντες σας για σχέσεις σας «υπαλληλικές» με άλλους. Είστε άνανδροι γιατί η μαγκιά σας εξαντλείται σε ΑΜΕΑ, συνταξιούχους, γυναικόπαιδα και πολλοί εναντίον ενός. Είστε η ντροπή των οπαδών, με τις επιθέσεις σας σε σπίτια, καφενεία, δουλειές κλπ. Ούτε ίχνος μπέσας, φιλότιμου και ανδρισμού. Δεν είναι οπαδισμός αυτό. Κρύβεστε πίσω από τον μανδύα του. Δεν έχει καμιά σχέση με τον οπαδισμό η προσπάθεια αφαίρεση ζωής και η καταστροφή περιουσίας ακόμη και άσχετων.

Καταντήσατε την ομάδα σας μικρομεσαία. Κάποτε σας θεωρούσαμε αντιπάλους. Όχι τώρα πια. Πλέον έχουμε μείνει μόνοι μας. Σε γήπεδα, κερκίδες, και ιδεολογία. Όταν κατεβείτε από τα δέντρα, πρωτόγονοι, όταν θα σταματήσετε να υπάρχετε μόνο σε φρεσκοβαμμένους τοίχους, θα τα ξαναπούμε.

Η εικόνα της θύρας των οργανωμένων σας, στον «τελικό» πρωταθλήματος ήταν η «μεγαλύτερη νίκη» της απόφασης μας να μην συμμετέχουμε στην ξεφτίλα που ονομάζεται Ελληνικό μπάσκετ. Ποια τηλεοπτικά και ποιοι χορηγοί; Ούτε οι ίδιοι δεν πατήσατε το πόδι σας στο γήπεδο. Σας έκραξε ως και ο Τράκης. Είναι, μωρέ, που είσαστε και κορεσμένοι από τόσες κούπες που σηκώνετε κάθε χρόνο. Τρέχετε και σε όλα τα γήπεδα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δεν «έπαιζε» και ο Αναστόπουλος. Ήταν και «ακριβό» το εισιτήριο. Είχε καπέλο και για τον Ερασιτέχνη. Μα καλά, ο Πρόεδρος δεν βάζει; Τι να πα να δείτε; Μετά τις Κυριακές , τις Τρίτες, τις Τετάρτες και τις Πέμπτες σας, χάνετε και τις Δευτέρες σας. Μια Παρασκευή σας έμεινε και αυτή, 7 χρόνια τώρα στην Ευρωλίγκα, αγνοείτε τη χαρά. Αλλά... κατά τα άλλα είστε επιτυχημένοι. Ούτε τον Θ.Β δεν ακολουθούσαν το όνομα του τόσα μηδενικά. Μην ξεχάσετε να δίνετε τα λεφτά σας στον Δημητράκη, να σώσει τον Ερασιτέχνη. Γλείψτε τώρα εκεί που φτύνατε. Χωρίς Ολυμπιακό, πήρατε χαμπάρι ότι τα έσοδα πιάνουν πάτο.

Εν τω μεταξύ, εμείς αναγκάζουμε την Ευρώπη να υποκλίνεται στο λαό του Ολυμπιακού και στο πόλο. Δεν ξέρετε τι είναι το πόλο; Ρε... πρωταθλητές σε όλα τα σπορ παντοτινοί. Αυτό που έχετε 0 τίτλους και στα μεταξύ μας παιχνίδια κατεβαίνετε με μπρατσάκια και σωσίβια...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ