ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στήριξη με διαρκείας μέχρι τέλους.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στήριξη με διαρκείας μέχρι τέλους.
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τώρα ήρθε η δική μας ώρα να «μιλήσουμε». Να κάνουμε πράξη την στήριξη μας στην μάχη μέχρι τέλους που ξεκίνησαν οι Αγγελόπουλοι. Να δείξουμε ότι στηρίζουμε τον ανένδοτο αγώνα για να ξεβρωμίσει ο τόπος από όλους αυτούς που χρόνια ολόκληρα μας «έκλεψαν» πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Η ξεδιάντροπη στάση τους απέναντι στην ηθική του Ολυμπιακού, αποκαλύφτηκε με την κατάκτηση των 2 τροπαίων της Ευρωλίγκα, των συνεχόμενων Φάϊναλ 4, και της αντίθετης πορείας με την πλήρη απουσία της στην Ευρώπη, της ομάδας που «φρόντιζαν» να βγαίνει πρωταθλήτρια τα πιόνια του συστήματος.

Τους αφήσαμε λοιπόν να κοιτάζονται μεταξύ τους. Να παίζουν τελικούς μεταξύ συγγενών και φίλων. Να μην ασχολείται κανείς με το άθλημα που κατέστρεψαν. Να μειώνονται οι χορηγίες και τα τηλεοπτικά. Έχει βγει λοιπόν σεργιάνι, το χαφιεδότσουρμο, οι γλείφτες που αποτελούν την στήριξη όλων τους, και γράφουν σενάρια για τον τρόπο που θα μείνει ο Ολυμπιακός στην Α1, με αγορά ΑΦΜ κλπ...

Ποιος σας είπε ότι θέλουμε να μείνουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες ρε ψεύτες;

Μα για αυτές ακριβώς φύγαμε. Δεν πέσαμε αγωνιστικά όπως η ομάδα σας σε ένα σωρό τμήματα. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Α1 , μόνο αν ξεβρωμίσει ο τόπος. Θα αγωνιζόμαστε στην Ευρωλίγκα και θα παλεύουμε διαρκώς για την υπέρβαση κόντρα σε ισχυρότερες οικονομικά ομάδες. Πλέον τα νούμερα έχουν ξεφύγει.

Όπως και δεν υπάρχουν Έλληνες παίχτες της αξίας των Σπανούλη, Πρίντεζη κλπ για να στηριχτεί ο κορμός της νέας ομάδας. Θα στηριχτούμε και πάλι στην όσο αντέχουν προσφορά τους,στον Παπανικολάου, και στους Έλληνες και ξένους που ήρθαν η θα έρθουν.Προσωπικά οι επιλογές των Πολ, Πάντερ, Ρούμπιτ και Κόνιαρη με ικανοποιούν.

Μακάρι να μείνει και ο Μιλουτίνοφ, δεν ξέρω όμως πόσο μπορούμε να αντέξουμε το πρέσινγκ από την ΤΣΣΚΑ με δυσθεώρητα συμβόλαια που φτάνουν στα ύψη. Αν δεν ανανεώσει ο Νίκολα, θα προσπαθούσα να πάρω ότι καλύτερο απο την πώληση του.

Δεν θα το συζήταγα για κάτω απο 3-3.5 μύρια.Και μαζί με το υπάρχον συμβόλαιο του, αλλά και την... πάντα κατά την προσωπική μου άποψη... αποχώρηση του Γκος και μείωση του συμβολαίου η αποχώρηση του Μάντζαρη... θα είχα την δυνατότητα να κινηθώ άνετα απο πλευράς χρημάτων, για την απόκτηση ενός σούπερ 1, που για μένα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας και δύο σέντερ...

Αυτά όμως είναι τα αγωνιστικά.

ΕΜΕΙΣ οφείλουμε να εξαφανίσουμε τα διαρκείας. Οφείλουμε να είμαστε σε κάθε αγώνα της Ευρωλίγκα 12,000 κόσμος στο ΣΕΦ. Οι κατάμεστες κερκίδες θα είναι το πιο ηχηρό χαστούκι στους ζήτουλες.Εγώ δεν θυμάμαι τον Μαρινάκη να ζήταγε 8 ευρώ απο τον κάθε οπαδό για να γίνει Πρόεδρος στον Ολυμπιακό με χρέη διπλάσια μάλιστα από όσα έχουν τώρα οι άλλοι. Δεν είδα τους Αγγελόπουλους να γίνονται επαίτες.

Δεν είδα ούτε καν τον Κουντούρη να υποβιβάζει τμήματα, ή να γράφει χρέη στο χιόνι. Και μιλάμε για ερασιτέχνη κιόλας, όχι για ΑΕ... Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στήριξη με διαρκείας μέχρι τέλους, κατάμεστο ΣΕΦ σε όλα τα ματς. Πλέον δεν έχουμε καμιά δικαιολογία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ