ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι στόχοι είναι δύο: Και πρόκριση και χιλιάδες μέλη!

Οι στόχοι είναι δύο: Και πρόκριση και χιλιάδες μέλη!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η πρόκριση και λογικό είναι μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Την Τρίτη το βράδυ όλοι (ομάδα και κόσμος) ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε το Ευρωπαϊκό μας μέλλον και την ηρεμία μας για τη συνέχεια στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Με πρόκριση «εξασφαλίζουμε» ηρεμία, ψυχολογία, έσοδα, και κατ’ επέκταση και διαφορετική «διάθεση» για τις τελευταίες μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ. Που μπορεί να είναι από μία, μέχρι δύο, ή και περισσότερες αν προκύψει και καμιά μεταγραφή σε θέση που δεν υπάρχει πλεόνασμα παικτών ή δανεισμός. Προέχει όμως να λιώσουμε τους Τσέχους στο καμίνι του Πειραιά. Κάποια λίγα εισιτήρια υπάρχουν ακόμη. Αυτό όμως που επίσης είναι σημαντικό είναι η υποχρέωση να βρεθούν στο γήπεδο ΟΛΟΙ οι κάτοχοι διαρκείας. Είτε οι ίδιοι, είτε όσοι δεν μπορούν να το δώσουν σε φίλους ή συγγενείς τους να έρθουν εκείνοι. Το Καραϊσκάκη πρέπει να είναι κατάμεστο. Η έδρα θα αποτελέσει πιστεύω τον πιο καθοριστικό παράγοντα για την πρόκριση. Η καυτή ατμόσφαιρα θα μειώσει στο ελάχιστο τις πιθανότητες πρόκρισης των Τσέχων. Προσοχή, δεν λέω ότι τους υποτιμώ, ίσα- ίσα που είναι αρκετά καλή ομάδα, αλλά δεν είναι η ομάδα φόβητρο, που τον καλό Ολυμπιακό στον Πειραιά θα μπορέσει να τον αποκλείσει. Μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο ρέφερι δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο. Επί 90 λεπτά μόνο στήριξη και επιβράβευση. Ακόμη και στα λάθη. Και μην ξεχνάτε. Το παιχνίδι λήγει στο τελευταίο σφύριγμα. Όχι νωρίτερα, ούτε αν στραβώσει στην αρχή κάτι (χτύπα ξύλο). Ομάδα και κόσμος πρέπει να είμαστε ένα. Μια γροθιά. Για να μας βρει η λήξη όλους μαζί να πανηγυρίζουμε.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ
Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί… Όχι μόνο για αυτό το ματς αλλά για όλα τα Ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.
1ον… ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, ούτε καν για να πανηγυρίσει, ακόμη και μετά τη λήξη του αγώνα. Οποιαδήποτε εισβολή σημαίνει 1 χρόνο αποκλεισμό από την Ευρώπη.
2ον… Αφήνουμε τους διαδρόμους στις κερκίδες ανοιχτούς, καθώς είμαστε συνεχόμενα υπότροποι και για αυτό.
3ον… Αποφεύγουμε το άναμμα καπνογόνων και τη χρήση λέϊζερ… και
4ον…. Λέμε βροντερό ΟΧΙ στα ρατσιστικά συνθήματα.

Όσον αφορά τον Ερασιτέχνη μας, ο ρεαλιστικός στόχος είναι 25.000 μέλη (με 21.806 μέχρι στιγμής εγγεγραμμένα) και 100.000 (με 14.438 μέχρι στιγμής) με κάρτα φιλάθλου. Με αυτά τα νούμερα βγαίνει ο ήδη υπάρχον προϋπολογισμός όλων των τμημάτων. Κάθε νούμερο μικρότερο από αυτό, θα δημιουργήσει οικονομικό πρόβλημα. Που όσο λιγότερα θα είναι τα έσοδα , τόσο μεγαλύτερο θα είναι. Αλλά... Τα τμήματα μας, «δυστυχώς», πρωταγωνιστούν όλα. Αυτό σημαίνει κατακτήσεις τίτλων, στόχων, άρα και πριμ… Τα οποία δεν μπορεί να υπολογίσει κανείς πόσα θα είναι μιας και η κάθε χρονιά είναι απρόβλεπτη. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει για να είμαστε 100% φερέγγυοι στις υποχρεώσεις μας, ο ρεαλιστικός στόχος να ξεπεραστεί. Θα μοιάζει μαγικό το νούμερο, των 30.000 μελών και των 150.000 με κάρτα φιλάθλου. Ακόμη και να μην «χρησιμοποιηθούν» τα επιπλέον χρήματα που θα μαζευτούν, θα μείνουν κάβα για τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς. Πλέον κανείς δεν μπορεί να πει, δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είχα ενημερωθεί κλπ…. Ανάλογα με τη δική μας θέληση κινείται και ο Ερασιτέχνης. ΕΜΕΙΣ αναγκάσαμε τον Τράκη να ανακατευτεί με τον ερασιτέχνη, Εμείς αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ, να επενδύσει στο Βόλεϊ… Εμείς αναγκάσαμε την ΑΕΚ να ρίχνει ένα σκασμό λεφτά στο Χάντμπολ, μπας και γελάσει το χειλάκι τους μιας και τις 2 χρονιές που «ανακατευτήκαμε» πήραμε ισάριθμα νταμπλ. Τα συνεχόμενα πρωταθλήματα που πήραμε ανάγκασαν τη Βουλιαγμένη να ενισχυθεί στο πόλο. Δεν θέλετε κάθε χρόνο ο στόχος του Ολυμπιακού να είναι η κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη; Ο δρόμος είναι ένας… ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ… ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ