ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πως το είπες Γκιόργκι; Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι; Συμφωνώ και επαυξάνω

Πως το είπες Γκιόργκι; Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι; Συμφωνώ και επαυξάνω
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν θα πω πολλά σήμερα. Θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους, και ο καθένας ας κρίνει για όλα αυτά που γράφηκαν εν όψει της συνάντησης του Κουντούρη με τον Αυγενάκη.

Ούτε για να σβηστούν χρέη εταιρείας πήγε στον Αυγενάκη, ούτε για να χαριστούν στρέμματα στην ΠΑΕ, ούτε από την πίσω πόρτα του Μαξίμου, ούτε σε ξενοδοχείο για κρυφή συνάντηση για να ελέγξει το ποδόσφαιρο, ούτε σε σουϊτα τον κάλεσε, ούτε για να πάρει ξενοδοχείο κοψοχρονιάς, ούτε για να ορίσει διαιτητές και επόπτες σε τελικό Κυπέλλου, ούτε για να σβήσει η να μειώσει ποινές της ΠΑΕ, ούτε για να μετακινούνται ελεύθερα σε «απαγορευμένες» μετακινήσεις οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ούτε για να κάνει τα στραβά μάτια σε εκλογές της ΕΠΟ και να εκλεγούν «δικοί» μας άνθρωποι, ούτε για να αλλάξει την έδρα της Εθνικής Ελλάδος, ούτε φυσικά να ρίξει τον ΠΑΟΚ από την κορυφή στα ερασιτεχνικά αθλήματα.

Γιατί πολύ απλά ο Ολυμπιακός είναι επί δεκαετίες εκεί και ο ΠΑΟΚ τις ελάχιστες φορές που βρέθηκε εκεί ήταν απλά μια φωτοβολίδα.

Επίσης δεν πήγε ως εκπρόσωπος της Θύρας 7 αλλά ως Πρόεδρος του ερασιτέχνη να διεκδικήσει ισονομία και διαφάνεια, όταν είναι κοινή διαπίστωση πως όλοι οι υπόλοιποι ευνοούνται σε θέματα εγκαταστάσεων.

Όταν σας έφτιαχνε και σας συντηρούσε το Κράτος την Πυλαία ήταν καλά; Αλλά τι λέω;

Τότε προφανώς οικογενειακώς μπορεί να μην ήσασταν καν οπαδοί του ΠΑΟΚ για να το ξέρετε.

Όσο για την ειρωνεία περί no politica, σας την επιστρέφω με την δήλωση του Ζουράρη... «Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες.

Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».

Και να σας θυμίσω και πάλι ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει πρωταθλήματα με ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις, και έχει βρεθεί αντιμέτωπος πάλι με όλες όταν νοιώθαμε ότι μας πειράζουν αυτό που αγαπάμε. Γιατί εμείς ήμαστε Ολυμπιακοί από την ώρα που γεννιόμαστε. Όχι περαστικοί...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ