ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ήταν απλά μια καθημερινή μέρα... για τα σάιτ της «αλήθειας»

Όταν ήταν απλά μια καθημερινή μέρα... για τα σάιτ της «αλήθειας»
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Επιλεκτικής ενημέρωσης συνέχεια, μέρος 2ον... 5/4/17: Ο κ. Βασιλειάδης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον κ. Μπαλτάκο, ο οποίος μετά την αυριανή συνάντηση που θα έχει με κορυφαίο στέλεχος της Alpha Bank θα μεταφέρει στον υφυπουργό τα αποτελέσματα του -αναμφισβήτητα- σημαντικού μίτινγκ. Ο Γιώργος Βασιλειάδης λειτουργώντας για λογαριασμό της κυβέρνησης είναι απόλυτα ενήμερος για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (συνομιλίες με AEG-«διαχειρίστρια του έργου» αλλά και με επενδυτή) την ώρα που έχει δοθεί εντολή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στους συναρμόδιους υπουργούς να ετοιμαστεί το νομοθετικό πλαίσιο για τη «θωράκιση» του έργου στο Γουδή. Κάτι, φυσικά, που αποτελεί «θεμέλιο λίθο» για να προχωρήσει η υπόθεση.

12/4/17... Βασιλειάδης: «Η εντολή του πρωθυπουργού είναι να το προχωρήσουμε άμεσα, συντεταγμένα και με κινήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα να μπει το τρένο στις ράγες και θα έχουμε θετικές ειδήσεις και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα».

Μπαλτάκος: «Θέλω να ευχαριστήσω μιας και μου δίνεται η ευκαιρία την Κυβέρνηση. Τον κ. Πρωθυπουργό προσωπικά και τον κ. Υπουργό που με αποτελεσματικότητα, μεθοδικότητα και μεγάλη προσοχή στο ζήτημα αυτό ασχολούνται εδώ και μήνες και τώρα βλέπουμε σιγά-σιγά τα αποτελέσματα αυτά σε επικοινωνιακό επίπεδο».

Στις 16/3/17 μαθαίναμε επίσης πως... Στη 13:30 μάλιστα πέρασε τις πύλες της Βουλής ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος (συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του «τριφυλλιού», Ηλία Μιχαλαριά), όπου και θα έχει συνάντηση με στελέχη της Κυβέρνησης για το γήπεδο των «πρασίνων», ώστε να θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Λίγες μέρες αργότερα έγραφαν... Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο. Το ραντεβού κράτησε για δύο ώρες και από τη χρονική έκταση και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πως στο τραπέζι έπεσαν όλες οι λεπτομέρειες. Δεσμεύτηκε - όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Βέργης από την Παρασκευή - πως θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του προκειμένου το έργο να μην κολλήσει στα γνωστά γραφειοκρατικά γρανάζια. Εν ολίγοις, θα επιχειρήσει με Προεδρικό Διάταγμα να βάλει τέλος στις «φιλοδοξίες» των πολιτικών αντιπάλων αλλά και των «ευαίσθητων» με το περιβάλλον, να καθυστερήσουν τη διαδικασία κατασκευής γηπέδου με προσφυγές και παρελκυστικές τακτικές.

Τότε οι «άλλοι» μπορούσαν να συναντάνε οποιονδήποτε. Τώρα ξίνισε το γάλα. Τι ωραία που παρουσίαζαν στον κόσμο τις συναντήσεις , ε; Οι ίδιοι που τώρα ψάχνουν για φαντάσματα. Όχι μωρέ δεν θα συναντούσε τον Αυγενάκη ο κορυφαίος παράγοντας ερασιτεχνικών συλλόγων επί 10ετία, με την τεράστια προσφορά για τον Ελληνικό αθλητισμό σε συλλογικό  και Εθνικό επίπεδο ( μιας και οι Εθνικές ομάδες στηρίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σε αθλητές του Ολυμπιακού), να διεκδικήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, και θα συναντούν πρωθυπουργούς και υπουργούς, περαστικοί και αποτυχημένοι. Όχι; Να θυμίσω μήπως τι είχε πει ο Δ. Γιαννακόπουλος για τον τότε πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟ; Δικά τους λόγια χρησιμοποιώ, όχι δικά μου.

Τελικά, μήπως πονάει το γεγονός πως όλοι οι υπόλοιποι οπαδοί που «ανέλαβαν» κατά καιρούς τον ερασιτέχνη των ομάδων τους απέτυχαν παταγωδώς; Μήπως πονάει το γεγονός ότι ο Μαρινάκης ήταν όλα αυτά τα χρόνια και είναι, αρωγός της προσπάθειας και όλοι οι άλλοι έκοβαν λάσπη; Αν δεν δικαιούται ο αυτοκράτορας του αθλητισμού στην Ελλάδα στήριξη για να φτιάξει με δικά του χρήματα κολυμβητήριο και άλλες σύγχρονες εγκαταστάσεις, ποιος δικαιούται; Συνεχίστε να ασχολείστε με το μοναδικό πράγμα που ξέρετε να κάνετε καλά: Τη λάσπη και την προπαγάνδα με τον πλέον εξευτελιστικό τρόπο...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ