ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε καλώ, ακόμα και τώρα, να απαρνηθείς τους εχθρούς μας και να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι μαζί μας, για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας

Σε καλώ, ακόμα και τώρα, να απαρνηθείς τους εχθρούς μας και να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι μαζί μας, για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν πλήττει κανέναν Μαρινάκη αυτή η απόφαση για τον τερματισμό της μίσθωσης, της έκτασης μέσα στο προπονητικό κέντρο που στεγάζονται οι Ακαδημίες μας στο Ρέντη. Πλήττει την οικογένεια του Ολυμπιακού. Κατ’ αρχάς, το προπονητικό κέντρο της ομάδας ΑΝΗΚΕΙ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Δεν ανήκει στον Μαρινάκη. Εκεί προπονείται η επαγγελματική ομάδα και στεγάζονται τα όνειρα και το μέλλον του Θρύλου. Το λιγότερο που θα έπρεπε να είχε ήδη κάνει ο Κόκκαλης ήταν να δωρίσει την έκταση που του ανήκει από το σύνολο των εγκαταστάσεων στον ερασιτέχνη και όχι να την νοικιάζει. Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ ως οπαδός της ομάδας που λατρεύω αν είχα τη δυνατότητα. Θα άφηνα την έκταση που μου ανήκει «προίκα» στον δαφνοστεφανωμένο. Με την υποχρέωση του εκάστοτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να πληρώνει και για αυτήν ενοίκιο στον Ερασιτέχνη όπως συμβαίνει με όλη την υπόλοιπη έκταση, ώστε να έχει επιπλέον πόρους για τη συντήρηση όλων των άλλων αθλημάτων. Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες που πέρασε ο Ερασιτέχνης μας εδώ και 10 χρόνια και περνάει κάθε χρόνο. Δεν θα μπορούσε να συνεισφέρει διαφημίζοντας εταιρείες του στις φανέλες των τμημάτων; Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο για τον Ολυμπιακό. Δεν μιλάω ούτε για συμφέροντα, ούτε για προσωπικές σχέσεις, ούτε για συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμένα με νοιάζει αποκλειστικά και μόνο ότι έχει σχέση με τον Ολυμπιακό.

Μπορούσε να βοηθήσει στο ποδόσφαιρο σε καιρούς που όλοι συμμαχούσαν εναντίον μας για να μας ρίξουν από την κορυφή, που είχαμε ανέβει ξανά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Μαρινάκης; Τι συνέβη με το γήπεδο Καραϊσκάκη; Δεν έπρεπε να βοηθήσει στα χρέη του Ερασιτέχνη; Ήταν σωστό την στιγμή που είμαστε πρώτοι και αήττητοι στη βαθμολογία να δημιουργηθεί τέτοιο θέμα μέσω επιστολής και να διαταραχθεί η ηρεμία του συλλόγου, όταν μάλιστα ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ; Είναι Ολυμπιακό μεγαλείο να «πετάς» έξω τα παιδιά των Ακαδημιών που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου; Είναι θεμιτό να συνεργάζεται με τους «αντιπάλους» του Ολυμπιακού (υπογειοποίηση Φιλαδέλφειας, λιμάνι Θεσσαλονίκης, και αυτούς που θέλησαν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια πάνω στις πλάτες μας;); Η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τα όσα έχει προσφέρει ο καθένας μας κατά καιρούς. Συνεχίζεται και μετά. Κάθε πράξη μας έχει αντίκτυπο, και μας ακολουθεί μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας.

Από τον Ολυμπιακό είμαστε όλοι περαστικοί. Κανείς δεν μπαίνει πάνω από τον δαφνοστεφανωμένο. Όλοι ανεξαιρέτως είμαστε στρατιώτες της ερυθρόλευκης ιδέας και την υπηρετούμε πιστά. Οι απέναντι είναι ο «εχθρός». Ναι, αυτοί που σε έβριζαν χυδαία και σου κρέμαγαν εμετικά πανό. Όχι εμείς που δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται. Γιατί, και ο Μαρινάκης τον «έσωσε» τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν δεν αναλάμβανε χρέη κλπ πότε θα ξαναστηριζόμασταν στα πόδια μας. Άμεσα πάντως αποκλείεται. Και στο φινάλε ξέρεις τι θα ήθελαν όλοι οι Ολυμπιακοί; Ό,τι και να έχει συμβεί να λυνόταν χωρίς να βγει τίποτε προς τα έξω. Μάγκικα και Πειραιώτικα, πρόσωπο με πρόσωπο. Όπως όταν παρέδιδες τον Ολυμπιακό για να τον κάνει ακόμη μεγαλύτερο ο Μαρινάκης. Γιατί όλοι πάντα θα θέλουμε το καλύτερο.

Υ.Γ.1: Από όλα όσα ειπώθηκαν εγώ κρατάω μόνο αυτό... Σε καλώ ακόμα και τώρα να απαρνηθείς τους εχθρούς μας και να ξεκινήσεις να ονειρεύεσαι μαζί μας για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Υ.Γ.2: Εμφύλιος, στημένοι, υπάρχει όταν ο λαός διχάζεται. Εμείς είμαστε ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και όποιον παλεύει για το μεγαλείο του συλλόγου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ