ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι επιβάλλεται να κάνουμε εμείς ως «ιδιοκτήτες» του Ερασιτέχνη

Τι επιβάλλεται να κάνουμε εμείς ως «ιδιοκτήτες» του Ερασιτέχνη
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το μέλλον για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς...

Οφείλουμε λοιπόν να λειτουργήσουμε με συνείδηση. ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώσουμε την συνδρομή των 50 ευρώ στον ερασιτέχνη ανεξάρτητα με το πότε θα βγουν τα διαρκείας και επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Τα μέλη με 10 ευρώ , που γραφόντουσαν για να εξασφαλίζουν εισιτήρια ΟΦΕΙΛΟΥΝ επίσης να ανανεώσουν την συνδρομή τους. Αν θέλουμε να παραμείνει ισχυρός και υγιής ο Ολυμπιακός. Όπως ζητάμε το ίδιο από τον Μαρινάκη για την ΠΑΕ, αυτό επιβάλλεται να κάνουμε και εμείς ως «ιδιοκτήτες» του Ερασιτέχνη.

Όταν βγούμε από αυτό το τούνελ της πανδημίας, εύχομαι χωρίς από δω και μπρος απώλειες, γιατί κάθε άνθρωπος που «φεύγει» είναι μια ψυχή που η απώλεια της σκορπάει πόνο ότι ηλικίας και αν είναι, να μην ξεχνάει κανείς μας, ότι για να συνεχιστούν οι επιτυχίες του ερασιτέχνη πρέπει ΟΛΟΙ να βάλουμε πλάτη. Ως οπαδοί του Ολυμπιακού, έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο από ότι μέχρι σήμερα τον ερασιτέχνη μας.

Δεν έχει δικαίωμα κανείς μας, να του «γυρίσει» την πλάτη για 50 και 10 ευρώ. Θα είναι ντροπή να ξεχάσει ο οποιοσδήποτε τα Ευρωπαϊκά τρόπαια, τους ευρωπαϊκούς επιπλέον τελικούς που μετείχε και δεν τα κατάφερε, τα απίστευτα νικηφόρα σερί, τα δεκάδες τρόπαια που έπιασαν λιμάνι σε αυτή την θρυλική δεκαετία.

Θα είναι ανεπίτρεπτο να ξεχνάμε ότι εμείς μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποτελέσαμε τους βασικούς πυλώνες της επιβίωσης του.

Όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση μετά την πανδημία ΟΛΟΙ μπορούμε να συνεισφέρουμε. Μην ξεχνάμε , πως υπολογίζαμε σε έσοδα από τα πλαίη οφ της Σούπερ Λιγκ, από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τον τελικό, από την Ευρωλίγκα, από το εντός με την Γουλβς, και δεν θα τα έχουμε. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε ξανά. Και να κλείσει αίσια η χρονιά και να ξεκινήσουμε την επόμενη.

Αναλογιστείτε τι έχουμε πάρει όλα αυτά τα χρόνια και πείτε μου αν αξίζει η όχι να συνεχίζουμε να είμαστε μπροστινοί στην στήριξη του ερασιτέχνη. Κοιτάξτε που έχουμε καταντήσει εμείς τον κύριο αντίπαλο μας με σήμα την αλογοτροφή, αυτή την χρυσή για τον Ολυμπιακό δεκαετία.

Έχουμε πάρει στα 4 κοινά ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα, 26 πρωταθλήματα... 26 Κύπελλα... 6 Λιγκ Καπ, 2 Σούπερ Καπ και 2 ευρωπαϊκά, έναντι 2 πρωταθλημάτων και ενός Λιγκ Καπ του ΠΑΟ... Συνολικά 62 κούπες, έναντι 3, χωρίς τις υπόλοιπες φετινές που έρχονται. Γιατί θα έρθουν κ αυτές.

Χώρια τα 9 πρωταθλήματα, τα 3 κύπελλα και τα 3 Ευρωπαϊκά σε Πόλο γυναικών και Χαντ – μπολ στην χρυσή δεκαετία, όπου οι βασικοί αιώνιοι αντίπαλοι μας δεν έχουν τμήματα. Ποιος να συγκριθεί μαζί μας;

Ποιος άλλος σύλλογος έχει φτάσει 35 φορές σε Ευρωπαϊκούς τελικούς, και έχει φέρει στην Ελλάδα 14 τρόπαια;

1 στο ποδόσφαιρο (κατάκτηση του Βαλκανικού Κυπέλλου)... 8 στο μπάσκετ αντρών (4 κατακτήσεις)... 7 στο Βόλεϊ αντρών (με 2 κατακτήσεις)... 2 στο Βόλεϊ γυναικών (1 κατάκτηση)... 9 στο Πόλο αντρών (με 3 κατακτήσεις)... 8 στο Πόλο γυναικών (με 3 κατακτήσεις). Έχετε συνειδητοποιήσει τι έχουμε ζήσει;

Η γενιά μου, δεν έχει ζήσει, μόνο το Βαλκανικό Κύπελλο στο ποδόσφαιρο. Και να μας έχει ο Θεός καλά, έχουμε να ζήσουμε ακόμη πολλά.

Δεν θα πρέπει να νοιάξει κανέναν μας, το πότε θα βγουν τα διαρκείας και τα εισιτήρια για τους αγώνες, της επόμενης σεζόν. Θα πρέπει όλοι να ανανεώσουμε την κάρτα μέλους και την κάρτα φιλάθλου.

Η πανδημία, είναι μια ευκαιρία να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο που συνδέει αυτές τις δύο ενέργειες με την απόκτηση της δυνατότητας παρακολούθησης αγώνων. Να γίνεται απολύτως συνειδητά η ενίσχυση του ερασιτέχνη. Το μόνο μας έξοδο τον Ιούνιο θα πρέπει να είναι η εγγραφή στον ερασιτέχνη. Αν ανανεώναμε Ιούνιο τα διαρκείας ας πούμε , δεν θα ανανεώναμε και την συνδρομή;

Δεν θα κρατάγαμε τις θέσεις μας στον ναό; Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη και περίεργη. Θα πρέπει λοιπόν να μας βρει προετοιμασμένους. Όλοι μαζί , ενωμένοι θα τα καταφέρουμε ξανά. Οι χαρές που ζούμε 10 χρόνια τώρα αξίζουν απείρως περισσότερα.

 

PHOTO GALLERY

Τι επιβάλλεται να κάνουμε εμείς ως «ιδιοκτήτες» του Ερασιτέχνη
Τι επιβάλλεται να κάνουμε εμείς ως «ιδιοκτήτες» του Ερασιτέχνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ