ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Var-άτε «βιολιτζήδες»... στον ρυθμό της «συμμαχίας

Var-άτε «βιολιτζήδες»... στον ρυθμό της «συμμαχίας

Γιατί μωρέ δεν βγάζετε τους διαλόγους μεταξύ διαιτητή και var, να μας ξεφτιλίσετε που φωνάζουμε ενώ «έχουμε άδικο»; Να δούμε τι είπαν μεταξύ τους , και αποφάσισαν να ακυρώσουν το γκολ;

 

 

 

Γιατί σχολίασε όλες τις άλλες φάσεις ο Κλάτενμπεργκ και την φάση του ακυρωθέν γκολ μας, δεν την έδειξε , και δεν την σχολίασε καν; Γιατί ενώ αποφάνθηκε ότι ήταν λάθος να μην δοθεί πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, τα φυντάνια αυτά θα συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους στα επόμενα ματς πρωταθλήματος; Ποιος ήταν στο var της Τούμπας; Κρίμα που δεν θα προλάβει να δουλέψει αμισθί στο κανάλι του αφεντικού. Βαθμοί χάθηκαν, βαθμοί δόθηκαν, και δεν ξαναγυρίζουν πίσω οι αποφάσεις. Ακόμη και χωρίς την δική μας φάση ,υπάρχει ήδη αλλοίωση της βαθμολογίας, η όχι; Εδώ και χρόνια το έχω γράψει πως και με το var, τίποτε δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο για το ποδόσφαιρο μας. Αυτοί που το «ελέγχουν» , θα ελέγχουν και θα χειρίζονται και το var. Θα είναι απλά ένα ακόμη εξυγιαντικό «όπλο» στα χέρια τους. Οι αποφάσεις θα απέχουν ελάχιστα από αυτές που «πρέπει» να δίνονταν και χωρίς την ύπαρξη του. Συμφωνήσαμε να έρθει ένας ξένος αρχι-διαιτητής , με εμπειρία, για να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Όχι να έρθει κάποιος άλλος να συνεχίσει τις «αλητείες» του Περέϊρα. Όχι να έρθει άλλος ένας δήμιος της ομάδας  μας. Ξέρουμε και να μην κερδίζουμε κύριοι. Δεν ανεχόμαστε όμως να μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας. Να συνεχίζουμε να είμαστε οι μοναδικοί που επενδύουμε στο ποδόσφαιρο και να έρχονται οι «πειναλέοι» με τα ελεγχόμενα πιόνια τους να μας βάζουν εμπόδια. Ανθρώπινο λάθος μπορεί να είναι μόνο η πρώτη απόφαση. Από την στιγμή που δίνεται η δυνατότητα να ελέγχεται πολλές φορές η φάση και η τελική απόφαση είναι άδικη, τότε μιλάμε για «έγκλημα» εκ προμελέτης. «Συντηρείστε» τους αντιπάλους μας σε απόσταση αναπνοής  τώρα που είναι αρχή ακόμη. Γιατί όσο και να προσπαθήσετε , η γύμνια τους θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος όσο και να τους σπρώχνετε.

 

 

Σκέφτονται στην ΕΠΟ να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Κύπελλο από την φάση των «16» και μετά , ως ένδειξη «καλής θέλησης» , για να μην επιβαρυνθεί παραπάνω το πρόγραμμα των ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρώπη. ΟΧΙ «ΛΑΜΟΓΙΑ». Να μετέχουμε όλοι από την αρχή. Δεν το κάνετε επειδή σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος. Αν μετείχε μόνο ο Ολυμπιακός δεν θα το κάνατε. Ακόμη μια εκδούλευση στα «αφεντικά» σας είναι η απόφαση που πάτε να πάρετε. Ποτέ δεν «βοηθήσατε» τον Ολυμπιακό ώστε να ελαφρυνθεί το πρόγραμμα του εν όψει ευρωπαϊκών αγώνων. Με αποκορύφωμα την φετινή αλητεία με τον τελικό Κυπέλλου. Μόνο και μόνο γιατί οι «άλλοι» δεν θα αντέξουν συνεχόμενους αγώνες θέλετε να μας βάλετε όλους απ΄ ευθείας στους «16». Εμείς θέλουμε να παίξουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν υπάρχει ούτε ένας οπαδός όχι μόνο του Ολυμπιακού που να πιστεύει ότι θα είναι δική σας η απόφαση και δεν έχει προηγηθεί «άνωθεν» τηλεφώνημα . «Αναγκαστικά» περιλαμβάνεται ο Ολυμπιακός. Μας στείλατε με την Γουλβς χωρίς ματς, δεν κάναμε προετοιμασία, δεν ξεκουραστήκαμε, μας αναγκάσατε να παίξουμε χωρίς παίχτες τον τελικό, νομίζετε ότι θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά; Ουστ πιόνια . Βγάλτε την απόφαση  μόνο για τους «άλλους». Δεν θέλουμε από εσάς, όχι «χάρες» αλλά ούτε καν να μας πιάνετε στο βρωμόστομα σας.

 

 

PHOTO GALLERY

Var-άτε «βιολιτζήδες»... στον ρυθμό της «συμμαχίας
Var-άτε «βιολιτζήδες»... στον ρυθμό της «συμμαχίας
Var-άτε «βιολιτζήδες»... στον ρυθμό της «συμμαχίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ