ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πελάτες» μου!

«Πελάτες» μου!

Τι κρίμα να λείπουν οι «σουβλατζήδες» και οι «ελαιοχρωματιστές» υπάλληλοι από τις κερκίδες του εξοχικού μας. Δεν είναι εξοχικό; Με το επί μέρους σκορ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι 4-4 στο ΟΑΚΑ; Γιατί στο ΣΕΦ οι νίκες είναι 6-1.. και σε ουδέτερο έδαφος, 2-1. Σύνολο… 12-6… Πάντα με ξένους διαιτητές που δεν ανήκουν στην εποπτεία του «Φάρου». Κάτι τέτοια βράδια φαίνεται ολοένα και περισσότερο η απώλεια του Αναστόπουλου και των υπολοίπων παιδιών από το «ρόστερ» του εξασφύριχτρου.

Να παρακαλάνε τον Θεό,. Που το ματς έγινε στην αρχή της Ευρωλίγκα και η ομάδα ακόμη είναι ανέτοιμη και χωρίς ρυθμό.  Γιατί θα κέρδιζε ακόμη πιο εύκολα. Το 71-78 είναι τιμητικό σκορ για την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων. Από την μια έβλεπες μια ομάδα, με πλάνο και συστήματα , με τον Μπαρτζώκα να μοιράζει ιδανικά τόσο τον χρόνο συμμετοχής όσο και το σκοράρισμα ( χαρακτηριστικό ότι σκόραραν και οι 10 παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν με μόλις 2 παίχτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων) και από την άλλη μια ομάδα , με ένα και μόνο σύστημα. Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, και ότι βγει.

Ξεκίνησαν από νωρίς οι «φάπες» σε όλα τα αθλήματα , σε όλα τα επίπεδα, και θα συνεχισθούν, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Κάπως έτσι , λογικά θα αποφασίσθηκε η επιστροφή του Αναστόπουλου στην Α1, γιατί ακόμη και χωρίς εμάς κινδυνεύει η κατάκτηση των εγχωρίων τροπαίων, έστω και με αντιπάλους τον Προμηθέα και το Περιστέρι. Που πάτε με αρχηγό τον «Ιωάννη» βρεεεε….

Το είχατε και σίγουρο ότι θα κερδίσετε, μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, ε; Κάντε λίγο υπομονή να φύγει η «μούμια» και θα τα λέμε συχνότερα στο παρκέ, επί ίσοις όροις πλέον. Χωρίς δεκανίκια και αγαπητικούς. Αποκούμπια τέλος. Θα κερδίζετε περιστασιακά και που, μόνο αν είστε σε καλύτερη μέρα και όχι με «φακελάκια σε χειρούργους». Φαγωθείτε τώρα αναμεταξύ σας , για το ποιοι ευθύνονται για τα τωρινά χάλια σας και την μελλοντική κατάντια σας, και αλλάξτε επιτέλους αυτόν τον ρημάδι τον ύμνο σας.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας. Κάντε τον … καρπαζοεισπράχτορα σε όλα τα σπορ παντοτινέ για να συμβαδίζει με την πραγματικότητα. Αλήθεια, ΜΙΑ φωτογραφία των «χιλιάδων» τροπαίων τρομάρα σας θα μας δείξετε; Γιατί δεν υπάρχει; Που τα έχετε στοιβαγμένα μωρέ; Τρέξτε όσο προλαβαίνετε τώρα που έχει εκπτώσεις στα πολυκαταστήματα παιχνιδιών να αγοράσετε όσα σας λείπουν για να δικαιολογήσετε την διαφορά μεταξύ των πραγματικών και των ψεύτικων.

Έτσι κ αλλιώς η διαφορά είναι μικρή. Πολλά από τα αληθινά είναι έτσι κ αλλιώς «αγορασμένα». Όχι; Ρωτήστε την Δέσποινα Παπαδοπούλου, την Μπαρτσελόνα, τον Ζλατάνο, τον Ασλανίδη, τον Δούρο, τον ψηλό Σισέ, και όσες άλλες ομάδες αδικήθηκαν και έχασαν Πρωταθλήματα και Κύπελλα σε όλα τα αθλήματα να μας πουν την άποψη τους.

 

 

PHOTO GALLERY

«Πελάτες» μου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ