ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχουν χαζέψει από την πολλή σφαλιάρα

Έχουν χαζέψει από την πολλή σφαλιάρα

Κανονικά μέρα που είναι , θα έπρεπε να ασχοληθώ με το ματς , με την Πόρτο, αλλά μας αφήνουν σε ησυχία, οι «πουθενάδες»; Που βρήκαν πάλι μια αφορμή για να ξεμυτίσουν από τα λαγούμια τους; Ούτε μια νίκη έστω και ισχνή , δεν ξέρουν να διαχειριστούν οι τσακωμένοι με την αλήθεια.

Έχουν χαζέψει από την πολλή σφαλιάρα. Για το πραγματικό τσο και λο της 10ετίας ούτε κουβέντα. Για την ασάλιωτη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, μούγκα. Και βγήκαν από τις τρύπες τους, να μιλήσουν για «νέα εποχή» στον ερασιτέχνη. Ποιοι; Αυτοί που έμειναν στα χαρτιά στο Πόλο και έπεσαν μόνοι τους κατηγορία για να μην γράφει το κοντέρ σφαλιάρες. Που έκαναν την πρώτη τους νίκη με 1 πόντο διαφορά, μετά από 11 συνεχόμενες ήττες.

Δηλαδή το 102-29, τι είναι, αν το 62-61 είναι κατά την άποψη σας, «λούτσος»;

Πάω στοίχημα πως αν είχατε κερδίσει εσείς στο πινγκ – πονγκ θα το βάζατε στο υποτιθέμενο «σερί» σας. Αλλά επειδή και εκεί την ήπιατε , την «στεναχώρια», να φανταστώ πως δεν ασχολείστε. Ξέρετε τι σας περιμένει, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, και Βόλεϊ ; Πλακωθείτε ρε μεταξύ σας, μπογιατζήδες και σουβλατζήδες, με τους «πρώην» εργοδότες σας, να δούμε ποιος θα επικρατήσει, και μην χαλάτε το στόμα σας για αυτόν που σας καταδίκασε σε παντοτινή ανυπαρξία.

Πως αλλιώς να το πεις, όταν την τελευταία 10ετία μετράνε 4 κούπες στον ερασιτέχνη έναντι 87 του Ολυμπιακού; Για τον «λούτσο» στο Λιγκ Καπ, μιλιά. Πέρσι μόνο πανηγυρίζατε γιατί ήταν η μία από τις 4 κούπες της 10ετίας. Με την κατάντια σας στο ποδόσφαιρο, πανηγυρίσατε την ισοπαλία με τον Βόλο; Ασχολείστε; Μόνο την Λαμία ουσιαστικά περνάτε ρε έρμα.

Μέσα σε μόλις 5 αγωνιστικές είσαστε 10 βαθμούς πίσω από τον Άρη, 8 από τον Βόλο, 7 από τον Αστέρα Τρίπολης, και 5 από τον Ατρόμητο. Απαξιώ να σας θεωρήσω αντίπαλους , απλά μέχρι την λήξη του α΄ γύρου , σε 8 αγωνιστικές, θα κάνω μια πρόβλεψη. Θα μαζέψετε από 5-6 βαθμούς το ελάχιστο έως 9-10 μάξιμουμ με την «διαιτητική συναίνεση».

Γελάστε τώρα. Πανηγυρίστε χαϊβάνια. Κάντε αίτηση για το επίδομα θέρμανσης, γιατί με 3 βαθμούς σας βλέπω να παθαίνετε «κρυοπαγήματα». Κοινωνικό έργο τελικά επιτελέσαμε με αυτή την ήττα , και είδαμε ότι υπάρχετε ακόμη… έστω και στα ΜΜΕ. Γιατί μόνο στους τοίχους που βάφετε ξημερώματα, βλέπουμε ότι υπάρχετε. Τελικά το οπαδικό συλλαλητήριο, που είχατε διοργανώσει «αυθόρμητα», άλλαξε όντως την Ιστορία σας. Από συνήθεια, έγιναν λατρεία οι φάπες που τρώτε από εμάς σε όλα τα σπορ.

Έχετε πάρει χαμπάρι πως, λίγο ακόμη θέλετε για να ξεχνάτε να χαμογελάτε έστω και περιστασιακά; Έχετε καταντήσει σαν τις ώριμες κυρίες που κάνουν πλαστική στήθους, ανόρθωση οπισθίων, και μπότοξ στα χείλη, για να θυμούνται τα νιάτα τους. Μόνο που εσείς κάνετε «προσθετική» ανύπαρκτων τίτλων.

 

 

PHOTO GALLERY

Έχουν χαζέψει από την πολλή σφαλιάρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ