ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έριξες, Καραμπέτσο, τις αθλήτριες στην αρένα προς χάρη του «χαλίφη» και όποια «επιζήσει»…

Έριξες, Καραμπέτσο, τις αθλήτριες στην αρένα προς χάρη του «χαλίφη» και όποια «επιζήσει»…

Η ανακοίνωση των αθλητριών του Ολυμπιακού κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αν δεν το πήρες χαμπάρι Καραμπέτσο. Σε ξεφτιλίζουν ηθικά αν δεν το κατάλαβες, αποτυπώνοντας την αλήθεια και την αγωνία για το αύριο, για την υγεία τους, για το μέλλον τους. Ποια να αντέξει να αγωνίζεται στους ρυθμούς που επιβάλλεις με 5 αγώνες σε μια χρονιά , αναγκαζόμενες να παίξουν σε 2 μήνες ένα ολόκληρο πρωτάθλημα;

Που ήσουν όταν ο Ολυμπιακός ζήταγε την επανέναρξη των προπονήσεων και του Πρωταθλήματος από τον Νοέμβριο για να ξεκινήσει πάλι σωστά το Πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς εξ αιτίας της πολύμηνης απραξίας; «Έπαιζες» το παιχνίδι των «άλλων»; Η οργή μας ξεχειλίζει.

Δεν ήθελες τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή. Αυτό δείχνουν οι πράξεις σου. Δεν ζητήσαμε καμία εύνοια. Όλα όσα λέμε αφορούν όλες τις υγιείς σκεπτόμενες ομάδες που νοιάζονται πάνω από όλα για τις αθλήτριες τους και το άθλημα, και όχι αυτές που υπογείως προσπαθούν να  αναδειχτούν σε πρωταγωνίστριες ενός αλλοιωμένου Πρωταθλήματος. Η εικόνα της Ιλιόνης είναι η μεγάλη ξεφτίλα σου Καραμπέτσο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της γελοίας απόφασης που πήρες, για την επανεκκίνηση  άρον-άρον του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Οι αθλήτριες χρειαζόντουσαν πολύ περισσότερες προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια, λόγω της πολύμηνης αγωνιστικής απραξίας, για να επανέλθουν στην αγωνιστική και φυσική κατάσταση που είχαν πριν την αναστολή των πρωταθλημάτων.

Μετά τον τραυματισμό της Ναταλίας Μεταξά του Παναθηναϊκού, τραυματίστηκαν και η Ιλιόνη, και η  Δάφνη, και η Αποστολία, και η Βασιλική. Δεν είναι απλά ονόματα Καραμπέτσο. Είναι άνθρωποι που τους ανάγκασες να κατέβουν να αγωνιστούν χωρίς να εξασφαλίσεις πρώτα τον απαιτούμενο χρόνο για να επανέλθουν ομαλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τις έριξες στην αρένα προς χάρη του «χαλίφη» και όποια «επιζήσει».

Σιγά που σε ένοιαξε. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να «δώσεις» το αλλοιωμένο Πρωτάθλημα εκεί που το έχεις «τάξει» διοικώντας από το Πόρτο Χέλι.

Σε μια κανονική ζωή δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ οι Αμαζόνες να κερδίζουν το Μαρκόπουλο. Να μην διεκδικεί τον τίτλο ο Ολυμπιακός και ο Πανναξιακός. Έχρισες φαβορί «άλλες» ομάδες σαν άλλος πραξικοπηματίας. Έδιωξες τις καλύτερες Ελληνίδες και ξένες του αθλήματος. Είναι ντροπή να διεξάγεται με τις συνθήκες που εσύ διαμόρφωσες αυτή η ξεφτίλα. Το άθλημα που ο Ολυμπιακός επί 10ετία έκανε τα πάντα για να το «μεγαλώσει» και να το αναδείξει στα μάτια του φίλαθλου κόσμου, εσύ Καραμπέτσο το «εκτέλεσες» εν μια νυκτί. Η θλιβερή εικόνα των τραυματισμών ( δυστυχώς λογικά θα υπάρξουν κ άλλοι) και η μη κάθοδος του Πανναξιακού στο Πρωτάθλημα, θα σε στοιχειώνουν από δω και μπρος καθημερινά.

Η ηθική, η μπέσα και το φιλότιμο αξίζουν πολύ περισσότερα από το Πρωτάθλημα που μας «κλέβεις». Εμείς είναι σίγουρο ότι όταν επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας, θα επανέλθουμε και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Εσύ για το άθλημα δεν «υπάρχεις» καν ήδη.

 

 

ΥΓ. Αυτά είναι τα «ντέρμπι» που πρέπει να συμμετέχουμε όλοι και να βγαίνουμε νικητές, έστω και στο τάι–μπρέικ. .

 

PHOTO GALLERY

Έριξες, Καραμπέτσο, τις αθλήτριες στην αρένα προς χάρη του «χαλίφη» και όποια «επιζήσει»…
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ