ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;

Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;

Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ; Να τα κάνετε τι; Να χάσετε ξανά από δύο φορές ο καθένας από τον Ολυμπιακό; Η να πανηγυρίσετε καμιά αδιάφορη ξώφαλτση νίκη για να σταματήσουν τα μπινελίκια των οπαδών σας; Μόνο χαζοχαρούμενα αγοράκια θα αισθάνονταν έτσι μετά από μια ακόμη τραγική χρονιά για εσάς.

Με τον Ολυμπιακό στους «16» του Γιουρόπα μέχρι στιγμής, Πρωταθλητή ήδη εδώ και μήνες, και να διεκδικεί και το Κύπελλο. Η μόνη ουσιαστικά ομάδα που καίγεται να γίνουν τα πλέι οφ είναι ο Παναθηναϊκός. Γιατί λογικά στην κανονική διάρκεια θα πρέπει να κερδίσει όλα τα υπολειπόμενα ματς για να βγει στην 4αδα της Ευρώπης. Μην πείτε αλλόθρησκοι ότι δεν σας τα έλεγα. Όλες οι προβλέψεις μου βγήκαν αληθινές. Μέχρι και ότι θα αυξηθεί η διαφορά από τον οποιονδήποτε δεύτερο, παρά τις βαθμολογικές απώλειες με ΠΑΟ και Άρη.

Για να δούμε τελικά, θα τον «φάνε» τον Άρη και αν δεν τα καταφέρουν ποια συμμαχική δύναμη θα μείνει εκτός στο μεταξύ τους τελικό ξεσκαρτάρισμα; Όσο για μας, ήρθε νομίζω η ώρα να πάρει και η Άρσεναλ δικαιωματικά τον τίτλο του «πελάτη» δίπλα σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό. Μπορεί να δείχνει δύσκολο να αποκλείσεις ξανά την αμέσως επόμενη χρονιά την ίδια ομάδα, αλλά τι να φοβηθώ; 10 φορές έχουμε συναντηθεί, από 5 νίκες έχει ο καθένας. Ας προκριθούμε ρε αδελφέ με δύο ισοπαλίες αυτή την φορά.

Με 0-0 και 1-1 , με κεφαλιά του Παπασταθόπουλου στα «χασομέρια». Έτσι για την αλητεία. Θεωρητικά και οι «αλλόθρησκοι» θα θέλουν να προκριθούμε. Για να επιβαρυνθεί το αγωνιστικό μας πρόγραμμα. Αλλά επίσης τόσο η ΕΠΟ όσο και οι εξυγιαντές του Ελληνικού ποδοσφαίρου που ήρθαν για να το σώσουν. Τι, όχι; Δεν θέλετε;

Και οι «αντικειμενικοί» πως θα στηρίξουν τις θεωρίες τους για τα «λάθη» του Μάρτινς, και των παιχτών, περί πλασματικής εικόνας; Που έχουμε «καταντήσει» να «απολογούμαστε» για μια ήττα και μια ισοπαλία, και γιατί προκρινόμαστε στα τελευταία λεπτά. Γιατί δεν «ανοιχτήκαμε» με την Μάντσεστερ Σίτι και γιατί έπρεπε να κερδίσουμε και την διαιτησία στα ματς με Γουλβς και Μαρσέϊγ. Σας γλεντάμε όλους και με τον Σα ντεφορμέ.

Τουλάχιστον αυτός θα ξαναβρεί την φόρμα του. Τα ρετάλια που έχουν γεμίσει τα ρόστερ των ομάδων σας όμως «κολοκύθες» ήταν και «κολοκύθες» θα παραμείνουν εσαεί , όσο και αν περιστασιακά μεταμορφώνονται επειδή κοιμάται ο Πανάγαθος Θεούλης σε «άμαξες».

 

 

Υ.Γ...1…. Η ομάδα του Θόδωρου Κολοκοτρώνη.... τι σχέση έχει με την ομάδα που παίζει στο γήπεδο του Γεωργίου Καραϊσκάκη;;;; Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην .... ΔΙΚΗ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ... Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός... μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις....

Υ.Γ… 2… Σα δεν ντρέπονται λιγάκι… Μα είναι δυνατόν να παίξουν στα ίσα την ΔΕΚΟ του Βορρά; Αιώνιο συμβόλαιο στον Πάμπλο της καρδιάς μας.

 

 

Υ.Γ.3… Είναι μωρέ που θα το φτιάχνατε μόνοι σας. Και τα 14.000.000 ευρώ της Περιφέρειας που εγκρίθηκαν για τα «εσωτερικά» έργα του γηπέδου, τι είναι; 

 

 

Υ.Γ.4… Ο Ολυμπιακός έχει γεννηθεί για να είναι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος.

 

 

Υ.Γ.5…. Την μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα την έχεις εσύ «κύριε ΓΓΑ». Μόνη της και «αβοήθητη» παλεύει η γυναικεία ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού για να φέρει μια ακόμη Ευρωπαϊκή διάκριση για την χώρα. Όπως εξ άλλου και η Εθνική ομάδα. Έκανες τα πάντα για να μην έρθουν….

 

 

Υ.Γ.6…. Ήθελα να ήξερα γιατί η ΟΥΕΦΑ δεν ρώτησε την ΕΠΟ και επέλεξε το Καραϊσκάκη για το ματς Άρσεναλ- Μπενφίκα και όχι την Ριζούπολη. Τον ίδιο χλοοτάπητα δεν έχουν;

Υ.Γ.7…. Με τσάρτερ στον Βόλο ο Ολυμπιακός ; Και οι «άλλοι» κλαίνε και σκουπίζουν τα δάκρυα με το ίδιο μαντήλι που σκουπίζουν την μύτη τους; Πράγματι Λιβάϊ Γκαρσία έκανες την καλύτερη επιλογή για να παίρνεις ξεκούραστα το μεροκάματο.

 

PHOTO GALLERY

Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;
Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;
Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;
Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;
Δε μου λέτε ψυχούλες μου, είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ