ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν περνάτε τα σύνορα ούτε καν σαν «λαγομετανάστες»!

Δεν περνάτε τα σύνορα ούτε καν σαν «λαγομετανάστες»!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ε, όχι ρε φίλε. Δεν το δέχομαι να είστε πελάτες και σε άλλους. Ποιος είναι αυτός ο ΠΑΣ που σας έκοψε τρεις αποδείξεις μέσα σε λίγες μέρες; Όταν σας λέγαμε ότι κοιμήθηκε ο Θεός στο μεταξύ μας παιχνίδι ονειρευόσασταν Ευρώπες και μια νέα εποχή. Και από εκείνη την ημέρα που επιτελέσαμε ένα ακόμη φιλανθρωπικό έργο τρώει ο σβέρκος σας απανωτές σφαλιάρες. Πού θα πάει; Θα ξεμπουκώσει ελπίζω στα ματς των πλέι οφ ο Ολυμπιακός και θα έρθει το μεγάλο σκορ που περιμένουμε για να αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη όσον αφορά την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων. Σαν να χάσαμε από τον Παγκορινθιακό νιώσαμε εκείνο το βράδυ που χαλάσατε το στόμα σας. Πώς αλλιώς να είναι όταν είσαστε στο -22 στο Πρωτάθλημα, και απομένουν ακόμη 11 (!!) αγωνιστικές; Δεν θα τον ξαναδείτε στα αποδυτήρια τον Γιαννάκη να του φωνάζετε «μπόνους».

Να ετοιμάζεστε για νέο πήδημα μαντρών από τα φυντάνια σας. Θα παρακαλάτε να μην έχουμε προχωρήσει στο Europa League για να μην ασχοληθούμε όπως σας αρμόζει. Όχι μόνο εσείς αλλά και οι υπόλοιποι. Όπως τώρα που παρακαλάνε να κληρωθούμε με τον ΠΑΣ για να τον αποκλείσουμε, μιας και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε διπλά ματς μαζί τους στα ίσα δεν περνάνε. Μπορεί να ξεμπερδέψατε με την τιμωρία της UEFA αλλά οδεύετε ολοταχώς για μια ακόμη χρονιά χωρίς να περάσετε τα σύνορα ούτε καν σαν «λαγομετανάστες». Εννοείται ότι δεν πανηγυρίζουμε σε καμιά περίπτωση με «ξένα φρύδια». Χαβαλέ κάνουμε. Δόξα τω Θεώ, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, σας γλεντάμε συνεχώς. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην πανηγυρίζουμε «φτωχές» σε έκταση σκορ νίκες μας, να θεωρούμε αποτυχία την ισοπαλία και να «σκάμε» για ένα βράδυ όταν κοιμάται ο καλός Θεούλης και κερδίζετε. Τόσο πολύ έχετε μικρύνει, τόσο πολύ έχουμε μεγαλώσει. Και όχι ούτε με μια ξεγυρισμένη 4αρα θα μέναμε ικανοποιημένοι. «Συνηθισμένο» το σκορ και σε Καραϊσκάκη και σε Λαγοφλώρο. Από 5 και πάνω θα μπούμε στην διαδικασία να πανηγυρίσουμε. Αυτό ζητάμε από την ομάδα. Όχι μια ακόμη απλή νίκη. Δεν την έχουμε ανάγκη. Απαιτούμε ένα ξεφτίλισμα να το θυμούνται για δεκαετίες. Σας το ζητάμε γιατί μπορείτε. Δεν ζητάμε κάτι εξωπραγματικό. Απλά να μπείτε στα ματς των πλέι οφ με το μάτι να γυαλίζει. Σαν να χρειάζεστε τη νίκη για να πάρετε το Πρωτάθλημα. Να μπείτε «θυμωμένοι» που δεν κερδίσατε στη Λεωφόρο και να τρυπάει το μυαλό σας ότι χάσατε από «άμπαλους».

Νισάφι πια να γελάει το χειλάκι του Γιαννάκη και όχι του Μαρινάκη έστω και έτσι. Βέβαια δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο ο Μαρινάκης να ήταν στο -22 από τον 1ο,  να πανηγύριζε με την «ομάδα» στα αποδυτήρια, και εμείς να ήμασταν ικανοποιημένοι γιατί είχαμε κερδίσει μένοντας εκτός όλων των στόχων. Αυτό το λες και κατάντια, αξιότιμε ξυπόλητε «πρέσβη». Πού πάτε, ρε Καραμήτροι, που έχετε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζετε και τις ήττες επειδή χάνεται με τον Χεζόνια στη σύνθεσή σας;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ