ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Καληνύχτα σας… Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν πέθανε με την διακοπή εκ νέου η πριν καν αρχίσουν τα αθλήματα. Πέθανε όταν από τον Νοέμβρη έκαναν όλοι οι άσχετοι και οι καρεκλοκένταυροι τα πάντα για να μην υπάρχει αθλητισμός στην χώρα με τους κανόνες πάντα ασφάλειας της υγείας των αθλητών. Πέθανε όταν ανάγκαζαν αθλητές και αθλήτριες να αναζητούν στο εξωτερικό τα προς το ζην.

Πεθαίνει όταν τιμωρίες ομάδων παραμένουν ακόμη και σήμερα  στα συρτάρια των Ομοσπονδιών. Πέθανε όταν έγινε απονομή με ισοβαθμία χωρίς να παιχτεί έστω η αγωνιστική στην έδρα του αντιπάλου, την ίδια ώρα που σε μικρότερες κατηγορίες του ίδιου αθλήματος συνεχίστηκαν κανονικά οι διοργανώσεις. Πεθαίνει όταν οι ενέργειες αυτές ( και όχι μόνο) απομακρύνουν όσους θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά και να επενδύσουν στα ερασιτεχνικά αθλήματα. Πεθαίνει όταν δεν υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις και «κάποιοι» κάνουν τα πάντα για να παραμένει άστεγος ο Ολυμπιακός. Πεθαίνει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός όταν οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι παρατημένοι από την Πολιτεία στο έλεος του Θεού. Όταν προσπαθούν να φέρουν διακρίσεις χωρίς προπονήσεις και επίσημους αγώνες. «Κάποιοι» επέμεναν να συνεχιστεί το γυναικείο Βόλεϊ αδιαφορώντας για την υγεία των αθλητριών.

Είναι οι ίδιοι, μαζί με τους άσχετους, που όταν τα κρούσματα ήταν σαφώς λιγότερα και οι ΜΕΘ «άδειες» δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να μπουν με φυσιολογικούς ρυθμούς σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Τώρα απλά γίνεται το αυτονόητο, γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μην ξεχάσετε μετά από 2-3 βδομάδες να κάνετε κάθε μέρα αγώνες, χωρίς προπονήσεις για να τελειώσετε το «έγκλημα» σας. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί εξυπηρετούνται συμφέροντα. Γιατί ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχουν θορυβηθεί οι «άλλοι». Να φτιάχνουν ομάδες χωρίς να πληρώνουν εφορίες, παράβολα, να χρωστάνε παντού, να έρχονται και να φεύγουν σαν φωτοβολίδες ξεπλένοντας ίσως και χρήμα, χωρίς να τους αγγίζει κανείς,  όταν δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό.

Με την Πολιτεία να κωφεύει και να τους παρέχει ασυλία είτε εσκεμμένα , είτε γιατί δεν ξέρει την τύφλα της. Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για όλα τα αθλήματα. Υπάρχουν κάποια που μπορούν να συνεχιστούν και να τελειώσουν καθώς υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος σε νορμάλ ρυθμούς και αργότερα. Που η σήψη δεν έχει βρει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει. Φαίνεται τελικά ποιοι δεν θέλουν να κερδίζονται οι αγώνες στα ταραφλέξ , στα παρκέ και στα κολυμβητήρια. Όσες μάσκες και να βάλουμε το μικρόβιο της «ξεφτίλας» θα διαδίδεται. Ο Ολυμπιακός πάντα θα αποτελεί το «εμβόλιο» για την ελπίδα και την σωτηρία του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα επιτρέψουμε να εξαπλωθεί η πανδημία της «εξυγίανσης» και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Τα Πρωταθλήματα θα καταλήγουν πάντα και μόνο στις καλύτερες ομάδες. Είτε είμαστε εμείς αυτοί είτε οι άλλοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ