ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμείς τα όνειρά μας τα πραγματοποιούμε...

Εμείς τα όνειρά μας τα πραγματοποιούμε...
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έχετε τσίπα ρε; Δεν ντρέπεστε να δίνετε συγχαρητήρια σε μια ομάδα για την οποία δεν κάνετε απολύτως τίποτα; Σε τι ακριβώς βοηθήσατε το σύλλογο, τον προπονητή και τις αθλήτριες; Ούτε καν την ευθιξία να παραιτηθούν δεν έχουν οι αργόσχολοι που ζουν από τα λεφτά τα δικά μας στην ΕΡΤ, για την εσκεμμένη ενέργειά τους να στερήσουν από την λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας την προβολή της προσπάθειας της σε ένα Ευρωπαϊκό Final 4. Δεν θα ζούσαμε ζωντανά τις στιγμές που μας χάρισαν αν δεν βρισκόταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μεταδώσει από το ONE την προσπάθεια του Χάρη και των γοργόνων του, να φέρουν το 15ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο στο λιμάνι.

Σας «αναγκάσαμε» ρε αχρείοι, να μας δώσετε συγχαρητήρια. «Υποχρεωθήκατε» κάτω από την πίεση της επιτυχίας να ασχοληθείτε μαζί μας. Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε στα μάτια των οπαδών του Ολυμπιακού για την μεροληπτική έως ύποπτη στάση σας στο θέμα του κολυμβητηρίου. Οι ευθύνες πλέον θα έχουν ονοματεπώνυμα. Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε, από τα δάκρυα χαράς των αθλητριών μας. Βγάλτε ρε τα παντελόνια που φοράτε ανάξιοι. Που μου βγήκατε σαν τους γυμνοσάλιαγκες να μοιράσετε ευχές και συγχαρητήρια, για να «φανείτε» και να κλέψετε λάμψη από τη δόξα τους. Δεν ζητάμε καμιά χάρη ρε άχρηστοι. Απαιτούμε πλέον ό,τι μας στερούν επί δεκαετίες όλες οι κυβερνήσεις. Να στεγαστούν τα 7 Ευρωπαϊκά τρόπαια, και τα εκατοντάδες εγχώρια τρόπαια του Αυτοκράτορα της πισίνας. Κόψτε τον λαιμό σας να βρείτε χώρο και ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης όπως κάνετε για όλους τους «άλλους». Προσέξτε όμως. Δεν θέλουμε νέες υποσχέσεις για να «στρίψετε» δια του αρραβώνος. Για την ακρίβεια μη τυχόν και το τολμήσετε. Θα σας κρεμάμε κουδούνια όσο παραμένουμε άστεγοι, όσο δεν βλέπουμε να ξεκινάνε τα έργα. Αν είστε κομπλεξικοί η αντί-Ολυμπιακοί και πάλι δεν μας νοιάζει. Σας ορίσανε στις θέσεις σας για να υπηρετείτε τον Ελληνικό λαό, και όχι να εξυπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν ζητάμε εύνοια η ειδική μεταχείριση, αλλά να αποκατασταθεί η αδικία δεκάδων ετών. Κίνητρο μας για τις αντιδράσεις μας είναι η συμπεριφορά σας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ως εδώ και μη παρέκει. Γήπεδο με λεφτά της Περιφέρειας στην ΑΕΚ, δωρεά το κλειστό της Πυλαίας στον ΠΑΟΚ, χρηματοδότηση εκατοντάδων εκατομμυρίων για στέγαση όλων σχεδόν των τμημάτων του ΠΑΟ, και για τον Ολυμπιακό μόνο ευχές και συγχαρητήρια; Σοβαρά τώρα;

Ε λοιπόν όσο δεν δικαιώνονται το δίκαιο και η ισονομία, θα σας συντροφεύουν οι «ευχές» εκατομμυρίων οπαδών του Ολυμπιακού. Εμείς ακόμη και αστέγαστοι τα όνειρα μας τα πραγματοποιούμε. Προσέξτε όμως γιατί από δω και μπρος και μέχρι την τελική δικαίωση θα βλέπετε εφιάλτες. Σε όποιο χώρο και αν ανήκετε. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένεια μας. Και εσείς την «χτυπάτε» με την προκλητική αδιαφορία σας και την  αδιαλλαξία σας. Εμείς δεν είμαστε κομματόσκυλα να μας κλείνετε τα στόματα με προσλήψεις. Ένα μόνο σας λέμε. Κάθε μέρα που περνάει και ο Ολυμπιακός παραμένει άστεγος είναι εις βάρος σας. Και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ