ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν σας έγιναν μάθημα οι ισοπαλίες που προηγήθηκαν με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟ

Δεν σας έγιναν μάθημα οι ισοπαλίες που προηγήθηκαν με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟ

Το πάθημα να μας γίνει μάθημα. Μια φράση κλισέ, που ακούγεται μετά από κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν ισχύει όμως για το ματς με τον Απόλλωνα κύριοι. Γιατί δεν σας έγιναν μάθημα οι ισοπαλίες που προηγήθηκαν με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟ. Και το ξανακάνατε.

 

 

Μπήκατε στην τσίτα για κάποιο μεγάλο διάστημα και δυστυχώς επαναπαυτήκατε πάλι. Πετάξατε ξανά δύο εύκολους βαθμούς. Δεν μπήκατε ούτε ψυλλιασμένοι, ούτε προετοιμασμένοι να κερδίσετε. Μπήκατε με το σκεπτικό ότι θα κερδίσετε εύκολα χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσετε λόγω και των απουσιών του αντιπάλου. Δεν είχατε ούτε ένταση, ούτε πίεση στο παιχνίδι σας. Ούτε καν ψυλλιαστήκατε βλέποντας να χάνετε τις ευκαιρίες που δημιουργήσατε, ότι θα στράβωνε το ματσάκι. Δώσατε δικαιώματα και ελπίδες ξανά σε αυτούς που το είχαν πάρει ήδη απόφαση ότι η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος.

Άνευ λόγου και αιτίας ρίξατε την διαφορά στο -9.

Δεν γίνεται να έχετε κερδίσει όλους τους άλλους και να μην έχετε κερδίσει τις δύο τελευταίες ομάδες του Πρωταθλήματος. Μπείτε λοιπόν ξανά στην πρίζα για να μην «χειροτερέψετε» την κατάσταση. Και φταίτε όλοι. Ξέρατε και τις απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα, και αυτές που προέκυψαν λόγω κορονοϊού, και το «δύσκολο πρόγραμμα του Ιανουαρίου, και την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες, αλλά δεν αντιμετωπίσατε το ματς με την δέουσα σοβαρότητα. Ούτε φυσικά έφταιξε κάπου η διαιτησία. Εμείς δικαιολογίες δεν κατασκευάζουμε.

Ούτε οι παίχτες που επιλέχθηκαν δικαίωσαν τον Μάρτινς, πόσο μάλλον αυτοί που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Όταν παίζεις με την φωτιά κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Είναι νόμος. Για να «ξεχαστεί» λοιπόν το εκ νέου ατόπημα σας, οφείλεται να ξεκινήσετε ένα νέο νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων. Ας προσέχατε που λέει ο λόγος.

Απαιτούμε νίκες με Αστέρα, ΠΑΟ, ΠΑΣ, και ΠΑΟΚ. Επιλογή σας ήταν η χαλάρωση με τον Απόλλωνα, «τρέξτε» λοιπόν τώρα. Αν είχατε κερδίσει θα ήσασταν πιο άνετοι σε αυτά τα ματς. Τώρα όμως επιβάλλεται να κάνετε τα πάντα ώστε όχι μόνο να μην μειωθεί περαιτέρω η διαφορά αλλά να αυξηθεί. Δεν σας ζητάμε να κάνετε υπέρβαση, έστω και αν υπάρχουν προβλήματα, απλά να πράξετε τα αυτονόητα. Είναι μ@λ@κί@ να χάνετε βαθμούς από υποδεέστερους αντιπάλους. Δεν φταίμε εμείς που όλοι οι άλλοι είναι κατώτεροι. Είσαστε στο +9 φέτος χωρίς να έχετε αποδώσει το ποδόσφαιρο που μπορείτε να παίξετε εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Κάποιες δικαιολογίες υπάρχουν. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Ούτε μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης με τους «άλλους». Μόνοι σας κάνατε το ματς με τον Αστέρα «δύσκολο», εσείς θα βγάλετε και τα κάστανα από την φωτιά. Βγάλτε από τα μυαλά σας, μεταγραφές, συμβόλαια, και «παραπονάκια», και ξεκινήστε να φέρνετε νίκες παίζοντας και  μπαλίτσα. Γίνετε ξανά ομάδα, λειτουργείστε ως σύνολο και μην μου θέλετε να γίνετε «ήρωες». «Σιγουρέψτε» το γκολ και μην λειτουργείτε εγωιστικά, όταν υπάρχει παίχτης σε καλύτερη θέση. Πόσο μάλλον όταν το σκορ είναι 0-0. Από το 2-0 και πάνω «επιτρέπεται» το κάτι παραπάνω.

Για να είμαστε όλοι καλά και αγαπημένοι, αφυπνιστείτε. Το χάσατε το «κανονάκι». Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο να μιλάμε έτσι όντας πρώτοι στην βαθμολογία , με +9 από τον δεύτερο, αήττητοι και με μόλις 3 ισοπαλίες σε 16 παιχνίδια, αλλά στον Ολυμπιακό παίζετε.

Όχι στους «άλλους» που είναι «ικανοποιημένοι» με τα χάλια τους. Συγνώμες μετά τα ματς από δω και μπρος δεν θα γίνονται πλέον δεκτές. Παίξτε όπως θέλουμε και μπορείτε και αν δεν κερδίσετε δεν θα σας πούμε κάτι. Μπάλα είναι, υπάρχει και η ατυχία, και οι αστάθμητοι παράγοντες.

Την αδιαφορία, όμως, τον εφησυχασμό και την υπεροψία δεν τα δεχόμαστε. Την φανέλα οφείλετε να την ιδρώνετε σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως ονόματος η θέσεως αντιπάλου. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Οι σωστοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

 

PHOTO GALLERY

Δεν σας έγιναν μάθημα οι ισοπαλίες που προηγήθηκαν με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟ
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ