ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ηχούν τα βελάσματα από τα αμνοερίφια, από τις Πρέσπες μέχρι τα σπίτια των Κομίνη, Δούρου, και του Ψηλού Σισέ

Ηχούν τα βελάσματα από τα αμνοερίφια, από τις Πρέσπες μέχρι τα σπίτια των Κομίνη, Δούρου, και του Ψηλού Σισέ
Book Small Mobile

Ναι μωρέ, έχετε ομαδάρες και σας το «κλέβουμε» με την διαιτησία πάλι. Ηχούν τα βελάσματα από τα αμνοερίφια, από τις Πρέσπες μέχρι τα σπίτια των Κομίνη, Δούρου, και του Ψηλού Σισέ. Εμείς προπαγανδιστές του ελέους, αποδείξαμε με τα συνεχόμενα μάγκικα Πρωταθλήματα, ακόμη και με τα σημαιάκια πιασμένα ότι δεν μας νοιάζουν τα πρόσωπα που «εξουσιάζουν» το ποδόσφαιρο. Μπορούμε και με τον Κλάτενμπεργκ και χωρίς τον Κλάτενμπεργκ.

Ήταν καλός όταν σας έκανε τα χατίρια και όριζε αυτούς που θέλατε στους αγώνες και όχι μόνο των δικών σας ομάδων, ε; Φάνηκε ποιος δεν θέλει το 50-50 και μη ελεγχόμενους διαιτητές ακόμη και ξένους τόσο στο γήπεδο όσο και στο var. Εσείς μπορείτε χωρίς τους Διαμαντόπουλους, τους Μανούχους, τους Τζήλους, τους Φωτιάδες, τους Παπαδόπουλους, τους Ζαμπαλάδες, τους Καραντώνηδες και όλους αυτούς που «με την δική σας έγκριση» ανέβηκαν να σφυρίζουν; ΟΧΙ… Αυτή είναι η αλήθεια. Φωνάζετε και δημιουργείτε κλίμα γιατί πάτε για 3ο συνεχόμενο ξεφτίλισμα. Ποιος οπαδός σας πιστεύει ότι ευνοείται ο Ολυμπιακός από την διαιτησία; Ποιος δεν βλέπει ότι παίρνει δίκαια τα Πρωταθλήματα;

Καλά τους είχατε στην παραμύθα τόσα χρόνια με την εμετική προπαγάνδα.

 

 

Ποιοι συμμάχησαν ρε μεταξύ τους για να έχουν τους «δικούς» τους ανθρώπους σε ΕΠΟ και ελληνική διαιτησία; Έτσι εννοούσαν ανέκαθεν την δήθεν σωτηρία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόνο έτσι θα «έπαιρναν» δύο Πρωταθλήματα και θα σταμάταγαν το σερί του Ολυμπιακού. Και στην τελική τι κατάφεραν; Που είναι οι Πρωταθλήτριες ομάδες τους; Τις διαλύσαμε παίζοντας με σημαδεμένη τράπουλα. Τι έκαναν στην Ευρώπη; Που επένδυσαν τα όποια έσοδα αποκόμισαν; Που πήγαν τα λεφτά από τα χρήματα των παιχτών που πούλησαν;

Και μου βγάλατε παγανιά τα τσιράκια να «αντιδρούν» για την διαιτησία που εσείς επιλέξατε; «Συμμαχήστε» να φέρετε τους επόμενους για να σας ξεφτιλίσουμε και με τους «καινούργιους». Τι λες ρε; Θα φύγει ο Κλάτενμπεργκ και θα τα βάψουμε μαύρα. Όσο τα παιχνίδια παίζονται στα ίσα, σας έχουμε για πλάκα. Σας δείξαμε πόσο μας επηρέασαν οι «δικοί» σας  τωρινοί «χειρούργοι». Θα παίρνουμε τα Πρωταθλήματα, γλεντώντας τις ομάδες σας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις μεθοδεύσεις σας. Όσο οι ομάδες σας δεν στοιχίζουν περισσότερα από τα γήπεδα σας, και οι «επενδύσεις» σας θα αφορούν τους επόμενους Κλάτενμπεργκ και Διαμαντόπουλους, αυτή και χειρότερη θα είναι η αποτύπωση της διαφοράς μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Έστω και αν σε μια χρονιά όπως η φετινή που δεν αποδίδουμε όσο καλύτερα θα μπορούσαμε από πλευράς θεάματος. Φανταστείτε τι χάλια έχετε που ούτε με τους «δικούς» σας δεν βελτιώνεται η κατάσταση. Φροντίστε τον επόμενο αρχιδιαιτητή που θα φέρετε να δέχεται «επισκέψεις» και να είναι «υποτακτικός» στα θέλω σας. Δεν τα κατάφερε και ο Κλάτενμπεργκ να μας σταματήσει. Να περάσει ο επόμενος. Και πάλι συγχαρητήρια για τις ομαδάρες σας. Μείνετε όπως είστε. Η διαιτησία εξ άλλου φταίει όπως αυτοβούλως ωρύονται τα ελευθέρας βοσκής πιόνια σας.

 

PHOTO GALLERY

Ηχούν τα βελάσματα από τα αμνοερίφια, από τις Πρέσπες μέχρι τα σπίτια των Κομίνη, Δούρου, και του Ψηλού Σισέ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ