ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Υποχρέωσαν» τον Ολυμπιακό σε ταπεινωτική νίκη με διαφορά μόλις 28 πόντων

«Υποχρέωσαν» τον Ολυμπιακό σε ταπεινωτική νίκη με διαφορά μόλις 28 πόντων

Ξέφρενο τρελό πανηγύρι στήθηκε στους δρόμους της Αθήνας αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο ΣΕΦ, στον οποίον οι «θριαμβευτές» των Αμπελοκήπων υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό σε ταπεινωτική νίκη με διαφορά μόλις 28 πόντων. Το τελικό 101-73, σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών με τους οπαδούς του τριφυλλιού να συνοδεύουν τους «ήρωες» με μηχανάκια από το Σύνταγμα έως το ΟΑΚΑ όπου περίμεναν την αποστολή  χιλιάδες κόσμου για να αποθεώσει την ομάδα που έχασε για 3η φορά φέτος με σκορ μικρότερο των 35 πόντων.

 

 

Το σύνθημα ΠΟΤΕ- ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ δονούσε την ατμόσφαιρα, και οι λευκές πετσέτες αιωρούνταν στα χέρια των αλλόφρονων από την χαρά οπαδών, λες και μόλις είχε ανακοινωθεί η επιστροφή του Αναστόπουλου στην διαιτησία ένα πράμα. Με εντολή του Δημάρχου φωταγωγήθηκε ο Βοτανικός, η περιοχή δηλαδή μιας ακόμη κολοτούμπας από πλευράς οπαδών που συμπίπτουν πλέον οι απόψεις τους με αυτές του αγαπημένου τους ηγέτη Γιαννάκη Αλαφούζου.

Δεν έλεγαν να φύγουν από το παρκέ του ΣΕΦ οι παιχταράδες του ΠΑΟ απολαμβάνοντας την τεράστια επιτυχία τους, βγάζοντας σέλφι με το ταμπλό του γηπέδου και ανεβάζοντας τες στο instagram του αγαπημένου τους ηγέτη, συνοδευόμενες από την λέξη never. Για 3η φορά φέτος και 14η σε μεταξύ μας 21 ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν μπορέσαμε να γευτούμε νίκη με διαφορά πάνω από 30 πόντους. Με ένα τεράστιο γιατί και το κεφάλι σκυμμένο αποχωρήσαμε από το «εξοχικό» τους, με πιπιλιές στον λαιμό από τις «λυσσάρες» των Αμπελοκήπων.

 

 

Καλά τα έγραφαν τότε οι αγαπητικοί τους στο ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος που κοιμήθηκε ο καλός Θεούλης και κέρδισαν. Ξέρουν κάργα μπάσκετ οι άνθρωποι. Μην το συζητάτε. Τους έκατσε το αποτέλεσμα και έγραφαν τις κάλτσες τους. Πήγαινε η ειρωνεία και ο χλευασμός σύννεφο. Αυτά «έβλεπαν» μέχρι στιγμής από την εικόνα των παιχνιδιών των δύο ομάδων.

Ρε βιαστικοί, καθίστε να δείτε το «έργο» «μέχρι τέλους». Μη φεύγετε από το διάλλειμα. Για τους Αγγελόπουλους ήσασταν λαλίστατοι. Για τον Τράκη δεν ακούγεται κιχ. Τις δημοσιεύσεις του όμως στο instagram ξέρατε τότε να τις αναδημοσιεύετε με τα απαραίτητα ειρωνικά σχόλια για μας. Γελάστε τώρα ρε. Ειρωνευτείτε για την απόφαση να φύγουμε μέχρι να ξεβρομίσει ο τόπος. Απαξιώστε την δουλειά του Μπαρτζώκα. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά απλά πίνετε τις πρώτες γουλιές από το πικρό ποτήρι που θα σας το γεμίζουμε ανελλιπώς τα επόμενα χρόνια. 

 

 

Υ.Γ. Να μας πουν ποια ήταν τα αληθινά αίτια που ανέβαλαν τον αγώνα πριν μέρες. Να μας πουν γιατί επιμένουν να παίζουν σε αυτό το πράμα που ονομάζουν «κλειστό». Μήπως, για να μπορέσουν να επιβληθούν σε συνθήκες τριτοκοσμικές και τρομοκρατίας;

Υ.Γ.2…. Όσον αφορά  την «εξοργιστικά αηδιαστική» μετάδοση του αγώνα.  Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Ήταν ακόμη πιο αισχρή και από οπαδική. «Υποφέρανε» τα αυτιά μας. Ο  τύπος έχει μείνει στην εποχή της μούμιας. Δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι πέρασε αυτή η εποχή ανεπιστρεπτί!

Υ.Γ..3… Θα σας ταράξουμε στην νομιμότητα. Αυτά που κάνατε πέρσι για να μας «κλέψετε» το Πρωτάθλημα θα τα πληρώσετε μαζεμένα φέτος. Αν αδικήθηκε κάποιος από την διαιτησία αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Υ.Γ.4… Ούτε σε συνθήκες τρομοκρατίας δεν μπορέσανε να δούνε προκοπή οι «τελειωμένοι» της Ριζούπολης.

Υ.Γ.5… Τα κορίτσια μας κατέθεσαν ψυχή και καρδιά Πρωταθλητή στο παρκέ. Έτσι «απαντάει» ο Πειραιάς. Και τι; Ακόμη δεν έχουν δει τίποτε. Προς το παρόν πιες τε άλλη μια σόδα κερασμένη από τα παιδιά του Πειραιά.

Υ.Γ.6… Δείξτε μας τους Ευρωπαϊκούς τίτλους του ερασιτέχνη σας ρε «κουλουράδες»;

Υ.Γ.7… Για την Ιστορία ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει 11 Ευρωπαϊκούς τίτλους και 31 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς τελικούς.

 

PHOTO GALLERY

«Υποχρέωσαν» τον Ολυμπιακό σε ταπεινωτική νίκη με διαφορά μόλις 28 πόντων
«Υποχρέωσαν» τον Ολυμπιακό σε ταπεινωτική νίκη με διαφορά μόλις 28 πόντων
«Υποχρέωσαν» τον Ολυμπιακό σε ταπεινωτική νίκη με διαφορά μόλις 28 πόντων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ