ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μια ζωή στη ρουφιανιά...

Μια ζωή στη ρουφιανιά...

@ Ρεσιτάλ "δοσίματος" και πάλι από τον Γιαννάκη Αλαφούζο που με προσωπική του καταγγελία "άνοιξε" τον υπερκοριό και τώρα ακούνε διαιτητές και βοηθούς και μέλη της ΚΕΔ. Και γιατί λέμε ρουφιανιά;

@ Μα γιατί χωρίς στοιχεία και χωρίς να έχει συμβεί κάτι πήγε και κατήγγειλε συγκεκριμένους ανθρώπους για να τους στοχοποιήσει και για να δείξει ότι κάτι κάνει. Το μόνο που κάνει είναι η ρουφιανιά. Το να ξεροσταλιάζει έξω από τους εισαγγελείς (αυτός ή το τσιράκι του ο Θωμαΐδης), όπως ξεροσταλιάζει έξω από τους τραπεζίτες για να πάρει δάνειο!

@ Μόνο με "δοσίματα" που φυσικά δεν έχουν κανένα πραγματικό αντίκρισμα προσπαθεί να μείνει στο ποδόσφαιρο ο κοντός κομπλεξικός τύπος που έχει στήσει μαζί με τα φιλαράκια του μια μηχανή λάσπης της οποία ταΐζει, αντί να πάρει κανέναν Μπούρμπο ακόμα, όχι τίποτα άλλο, αλλά να προλάβει να μπει στα πλέι οφ!

@ Έχει σημασία το ότι το σύστημα της λάσπης δεν "έπαιξε" αυτή τη φορά με τις γνωστές "ανώνυμες επιστολές" του Πατέρα, αλλά με επώνυμη καταγγελία του Αλαφούζου, ενός συνεργάτη του και του ρουφιάνου διαιτητή που παρουσιάζεται (με χαρτζιλίκι στη "Δίκη" του ΣΚΑΙ).

@ Να πούμε βέβαια ότι οι ανώνυμες επιστολές δεν έχουν νόημα πλέον γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ και οι δωσίλογοι!

@ Αν ήμασταν στην κατοχή, ανθρωπάκια σαν τον Αλαφούζο, τη Μπαλωμένου και όλους αυτούς τους σιχαμένους, θα ήταν, το βλέπεις στις φάτσες τους, στο δρόμο και θα υποδέχονταν τους Ναζί (με τους οποίους θυμίζουμε έπαιξε φιλικό η ομάδα τους) και θα ήταν εθελοντές προδότες...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • H σάμπα και το γκρουπάκι του Αντρίκου

    H σάμπα και το γκρουπάκι του Αντρίκου

    Ο Παναγιώτης που δεν... ακούμπησε, ο Γιαννάκης που θέλει να... χορέψει και τα... μηνύματα του μεγάλου επικοινωνιολόγου!

  • ΣΥΚΩ ΧΩΡΑΙΨΑΙ ΚΟΥΚΛΗ ΜΟΥ...

    ΣΥΚΩ ΧΩΡΑΙΨΑΙ ΚΟΥΚΛΗ ΜΟΥ...

    Κάθε φορά που ανοίγει το κοτσανολόγιο ο Κωνσταντινέας είναι να κλείνεις τα αυτιά σου!

  • Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

    Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

    Μια... επταετία (μόνο) μένουν στα συρτάρια οι κακουργηματικές πράξεις Αλαφούζου που λέει με θράσος ότι η Δικαιοσύνη αργεί!!!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ