ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

ΣΥΚΩ ΧΩΡΑΙΨΑΙ ΚΟΥΚΛΗ ΜΟΥ...

ΣΥΚΩ ΧΩΡΑΙΨΑΙ ΚΟΥΚΛΗ ΜΟΥ...

** Κάθε φορά που ανοίγει το κοτσανολόγιο ο Κωνσταντινέας, πρώην αποτυχημένος διαιτητής, πρώην αποτυχημένος πολιτευτής του Σαμαρά και νυν αποτυχημένος φούρναρης και αποτυχημένος βουλευτής του Τσίπρα, είναι να κλείνεις τα αυτιά σου!

** Οι κοτσάνες που πετάει μοιάζουν με ρίζες δέντρων, δεν είναι απλές μικρές κοτσάνες! Από το περίφημο «βγήκαν έξω τα ΔΕΛΤΑ ΣΙΓΜΑΤΑ των ομάδων» (ήθελε να πει τα «Δ.Σ.» των ομάδων) μέχρι την τελευταία του συνέντευξη στο σάιτ του Πρασινοφρουρού (το αγαπημένο του) που επικαλέστηκε τον Γουίλιαμ Γουάλας ο αθεόφοβος, και είπε ότι φώναξε «ελευθερία» (ο Γουάλας) ενώ όλοι του έλεγαν να ζητήσει... ελεημοσύνη! Τι ελεημοσύνη βρε... αρχιμπιφτεκά; Έλεος του έλεγαν να ζητήσει!

** Καλά, τόσοι είναι οι σύμβουλοι του Τσίπρα. Δεν του λέει κάποιος να τον μαζέψει και να μην πετάει κοτσάνες μέσα στις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές του κοσμάκη ο αγράμματος μπιφτεκάς! Θα βγάλει κανένα μάτι σε κανέναν!

ΥΓ.: Πάντως το... λίκνισμα το έχει και τη χάρη...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • H σάμπα και το γκρουπάκι του Αντρίκου

  H σάμπα και το γκρουπάκι του Αντρίκου

  Ο Παναγιώτης που δεν... ακούμπησε, ο Γιαννάκης που θέλει να... χορέψει και τα... μηνύματα του μεγάλου επικοινωνιολόγου!

 • Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

  Κοιτάξτε ποιος μιλάει!

  Μια... επταετία (μόνο) μένουν στα συρτάρια οι κακουργηματικές πράξεις Αλαφούζου που λέει με θράσος ότι η Δικαιοσύνη αργεί!!!

 • Μια ζωή στη ρουφιανιά...

  Μια ζωή στη ρουφιανιά...

  Ακούνε με τον υπερκοριό διαιτητές, βοηθούς και μέλη της ΚΕΔ μετά από καταγγελία Αλαφούζου

 • Ευαίσθητοι κατά το δοκούν οι κύριοι...

  Ευαίσθητοι κατά το δοκούν οι κύριοι...

  Δεν μπορεί να τους ενοχλεί η αναφορά του ονόματος ενός λειτουργού και να μην τους ενοχλεί ο εξευτελισμό της Δικαιοσύνης συνολικά...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ