ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Του Μάρκο Σίλβα η ομαδάρα...

Του Μάρκο Σίλβα η ομαδάρα...

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Ισοφάρισε το ρεκόρ του "11 στα 11", στο ξεκίνημα μιας σεζόν. Επίδοση που κρατούσε από το 1966-67. Και παρότι πήρε το ματς με τον ΠΑΟ στα χαρτιά μετά την τιμωρία των "πράσινων", στην Κομοτηνή θα γράψει την πιο "χρυσή" σελίδα στην ένδοξη ιστορία του.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα πετύχουν την 12η νίκη τους, κάνοντας μέσα στα γήπεδα το "12 στα 12" και συνολικά "13 στα 13" μετά το "διπλό" άνευ αγώνα στη Λεωφόρο. Η σύγκριση ανάμεσα στις ομάδες του 1966-67 και του 2015-16 αναπόφευκτη. Και τι προκύπτει;

Πώς του Μάρκο Σίλβα η ομαδάρα είναι καλύτερη! Δεν το λέμε εμείς στο redking.gr, το "λένε" οι αριθμοί. Σε 11 αγωνιστικές έχει σκοράρει 31 γκολ. Επτά (7) περισσότερα από την ομαδάρα του Μπούκοβι, πριν 49 χρόνια, που είχε σημειώσει 24.

Με τις δύο ομάδες να έχουν την ίδια άμυνα σε 11 ματς, δεχόμενες αμφότερες από 5 γκολ. Οπότε η ομάδα του 2015-16 δεν ισοφάρισε απλά το ρεκόρ εκείνης του 1966-67, αλλά το έχει ήδη... ξεπεράσει. Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην ένδοξη "ερυθρόλευκη" ιστορία!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε"

    Ο Τροντ Σόλιντ μίλησε στο olympiacos.org για το δικό του ρεκόρ των 16 νικών και τα ματς με την Άντερλεχτ.

  • Οι 29 σερί νίκες της Μπενφίκα...

    Οι 29 σερί νίκες της Μπενφίκα...

    Αυτό είναι το ανυπέρβλητο σερί όλων των εποχών, που όλες οι ομάδες της Ευρώπης θέλουν να "σπάσουν"

  • "Φανταστική ατμόσφαιρα"

    Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στη NOVA ενόψει Πανθρακικού, αλλά η κουβέντα πήγε στον κόσμο και στον "τελικό" με την Άρσεναλ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ