ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καναλάρχης" σε πανικό!

Άραξαν οι «αλλόθρησκοι» στον καναπέ τους για να παρακολουθήσουν το «ερυθρόλευκο» ταξίδι στ’ αστέρια. Πανηγύρισαν το γκολ της αγαπημένης τους Ντιναμό και πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να πέσουν για ύπνο γεμάτοι ικανοποίηση. 

Είδαν το χαμένο πέναλτι, τον τραυματισμό του Μποτία και πέρασε από το μυαλό τους ότι η ομάδα που ... αγάπησαν από μικροί θα μπορέσει να τους προσφέρει όσα δεν μπορούν να γευτούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως, το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού διαιτητή τους βρήκε πάλι με το κεφάλι σκυμμένο γιατί ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο Champions League.

Την βραδιά που άπαντες στον Πειραιά πανηγύριζαν, στο γυάλινο, «οικολογικό» κτίριο του Νέου Φαλήρου ο προβληματισμός ήταν έντονος. 

Ο «καναλάρχης – πρόεδρος» σε κρίση πανικού περίμενε συμβουλές από τον ακριβοπληρωμένο επικοινωνιολόγο από την συμπρωτεύουσα. 

Ποιος διαιτητής ήπιε καφέ με κόκκινο καλαμάκι, ποιος εμφανίστηκε με κόκκινο μπλουζάκι, κάτι τέλος πάντων για να γίνει η γνωστή επιχείριση αποπροσανατολισμού του κοινού. Γνωστή η τακτική του «καναλάρχη» άλλωστε σε όλα τα επίπεδα και η προσπάθειά του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη από την στιγμή που δεν έχει ηρεμήσει ακόμη από την απομάκρυνση του αγαπημένου του προπονητή. 

Δεν το ήθελε το διαζύγιο όσο κι αν του φώναζαν οι «πράσινοι» οπαδοί να πάρει τον ... πούλο. Αντί για τον ... πούλο βέβαια αναζητά ανά την Ευρώπη μαθητευόμενους μάγους και περιμένει με αγωνία τον επικοινωνιολόγο του να κάνει το «άσπρο-μαύρο», να μοντάρει αμφισβητούμενες φάσεις, να συνεχίσει την προσπάθεια για την ... «κάθαρση» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Ας του πει όμως κάποιος από τους παρατρεχάμενους  που έχει γύρω του πως ο Ολυμπιακός έχει σπάσει την εφετινή περίοδο, όλα τα ρεκόρ γιατί το καλοκαίρι πήρε σοβαρό προπονητή και όχι τον ... «Γκουαρντιόλα της Άρτας» και ο πρόεδρος έβαλε το χέρι στην τσέπη για να του ικανοποιήσει κάθε επιθυμία. Έτσι χτίζονται οι ομάδες και όχι με ανακοινώσεις και ... δίκες. Μέχρι να το πάρει χαμπάρι όμως ο «καναλάρχης» σε κρίση είναι πιο πιθανό να έχει ακούσει τον... πούλο.   

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Βαθμολογείται με 0!

    Βαθμολογείται με 0!

    Από τη στιγμή που κινείται όπως του λέει ο ακριβοπληρωμένος "δικαστής"...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ