ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαθμολογείται με 0!

Βαθμολογείται με 0!

Αν επιχειρήσει κάποιος να βρει λογική πίσω από τις δηλώσεις του καναλάρχη είναι δεδομένο πως η προσπάθειά του δεν θα στεφθεί με επιτυχία. Άλλωστε κάθε του κίνηση, αλλά και κάθε δήλωση στερείται λογικής. Δεν γίνεται την ημέρα που παρουσιάζεις για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους τον αντικαταστάτη του αγαπημένου σου Γιάννη Αναστασίου να τονίζεις ότι "το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια". Δεν σκέφτεσαι τι θα περάσει από το μυαλό του Ιταλού, δεν σκέφτεσαι πως θα αναρωτηθεί "σε ποια ομάδα ήρθα;"

Σε αυτήν την κίνηση ο καναλάρχης έδωσε συνέχεια στην επίσημη παρουσίαση του Στραματσόνι στον Τύπο, όπου μίλησε πάλι για δικαστήρια και τόνισε χαρακτηριστικά ότι "όλα πάνε καλά". Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα μείωσε την επιλογή του μόνο και μόνο για να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ίδιες δικαιολογίες που ακούμε τόσα χρόνια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό την ημέρα της επίσημης παρουσίασης του Ιταλού προχώρησε και το αίτημα για ξένο διαιτητή στο ντέρμπι. Στο κομμάτι της επικοινωνίας είναι βέβαιο πλέον ότι βαθμολογείται με μηδέν και αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Από τη στιγμή που κινείται όπως του λέει ο ακριβοπληρωμένος "δικαστής" από την συμπρωτεύουσα, αυτά θα έχουμε σε καθημερινή βάση. Αν άκουγε κάποιον που ξέρει από ποδόσφαιρο τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.

Τώρα όμως βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση δικαιολογιών, γιατί ξέρει πως δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Όσο μάλιστα πλησιάζει το σαββατιάτικο ντέρμπι και θυμάται τι συνέβη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τόσο προσπαθεί να θωρακίσει τα νώτα του. Τον κόσμο όμως δεν μπορεί να τον κοροϊδεύει για πάντα και θα το καταλάβει σύντομα, ότι και αν του λέει ο ακριβοπληρωμένος "δικαστής".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ