ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αρμάνι, εδώ είναι Πειραιάς

Αρμάνι, εδώ είναι Πειραιάς

Ένα ημίχρονο, όπως τελικά αποδείχθηκε ήταν αρκετό. Ο Ολυμπιακός, με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε και την Αρμάνι. Πήρε το εισιτήριο για το TOP-16 και μονάχα μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρώτη θέση του ομίλου του! Ούτε η ομάδα από το Μιλάνο δεν μπορούσε να βάλει... φρένο στην ξέφρενη πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας και κατάλαβε τι εστί Πειραιάς (73-63).

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο σε ό,τι αφορά την άμυνα, ειδικά την περιφερειακή. Εκεί "χτύπησαν" οι Ιταλοί, ειδικά στα σουτ των τριών πόντων. Και το 6/9 το οποίο είχαν στο φινάλε της δεύτερης περιόδου, έκανε τη διαφορά, αλλά σε χαμηλά πλαίσια. Το Μιλάνο ήταν στο +4 (25-29) μόνο και μόνο από αυτό το λόγο.

Η συνέχεια, όμως, ήταν εντελώς διαφορετική. Η άμυνα ήταν και πάλι δυνατή από τους παίκτες του Ολυμπιακού που περιόρισαν τα τρίποντα, ενώ ανέλαβαν αυτή δράση από μακρινή απόσταση. Διάστημα που η τριάδα των Στρόμπερι, Μιλουτίνοφ και Μάντζαρη έκανε τη διαφορά, αλλά ο Θρύλος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει (48-48 το τρίτο δεκάλεπτο).

Το πρώτο πεντάλεπτο σε εκείνο το μέρος του ματς ήταν που έκρινε τον αγώνα. Με ένα σερί 14-3 και τους Χάκετ και Στρόμπερι να αναλαμβάνουν δράση, το ματς πήγε στο +11 (62-51) και ουσιαστικά το ματς τελείωσε. Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" διαχειρίστηκαν καλά το προβάδισμά τους και έφτασε στο 73-63 έως το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 25-29, 48-48, 73-63.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ