ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τέσσερις να μείνουν και ένας από εμάς, κερδίζουμε!

Τέσσερις να μείνουν και ένας από εμάς, κερδίζουμε!

...του ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΕΡΒΕΛΕ

Και να έχανε από την Αρμάνι τι θα γινόταν; Τίποτα. Μόνο εντυπώσεις. Αυτό είναι όλο με το σύστημα της Ευρωλίγκας. Έχει ήδη αρκετές απουσίες. Προκύπτει πάλι πρόβλημα με τον Λοτζέσκι. Ε και; Αυτός ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αρνείται να χάσει, ακόμη και αν το ματς δεν τον… καίει. 

Αυτοί που απομένουν, βγάζουν τέτοια εικόνα στο παρκέ που σου δίνουν την αίσθηση ότι αν μείνουν τέσσερις και φωνάξουν έναν από εμάς από την κερκίδα, ε, τότε πάλι θα κερδίσουν! 

Αυτό είναι που «φτιάχνει» όλους τους φίλους του Ολυμπιακού. Και είναι και μαγκιά του Σφαιρόπουλου. Θα μπορούσε να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και να… κλαίγεται. Να λέει για τους τραυματισμούς, να βρίσκει δικαιολογίες, να, να, να… 

Βάζει το κεφάλι κάτω, όμως, δουλεύει με αυτούς που έχει και χαροποιεί κάθε φίλο του Ολυμπιακού που γουστάρει να βλέπει αυτή την ομάδα. Είτε πηγαίνει στο γήπεδο είτε παρακολουθεί από την τηλεόραση. 

Μπράβο και πάλι σε όλους. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρωλίγκα για πλάκα, πρώτος, μάγκας, Πειραιώτης. Δεν βγάζει κομπιούτερ για να κάνει υπολογισμούς το τι θα γίνει εκεί, να παρακαλάει και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Έτσι πρέπει. Κοιτάζεις τη δουλειά σου, προχωράς. 

Όπως γράψαμε παραπάνω, όμως, αυτή είναι η μεγάλη μαγκιά. Τέσσερις να μείνουν και ένας από εμάς, κερδίσαμε…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Αρμάνι, εδώ είναι Πειραιάς

    Αρμάνι, εδώ είναι Πειραιάς

    Με πολύ καλή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, ο Θρύλος "γλέντησε" και τους Ιταλούς στο ΣΕΦ, πετυχαίνοντας τη 12η σερί νίκη του

  • Είδαν Euroleague οι

    Είδαν Euroleague οι "ερυθρόλευκες"

    Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε το ματς των Ανδρών με την Αρμάνι Μιλάνο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ